Gratis live stream, odds och TV-tider: Real Betis – Barcelona 30/4

Spelbloggare Publicerat: 27 April 2016

Lördagens stora kvällsmatch, den 30 april 20:45, står Real Betis och Barcelona för. Det är mitten mot toppen och den stora frågan är om katalanerna kan fortsätta på det insprungna spåret och ta ett stort kliv mot titeln? Vi svarar på era frågor – var och när ses matchen bäst, via live stream och TV samt vilka de bästa oddsen är?

Gratis live stream:

Bet365 visar fotboll från flera av de största, europeiska toppdivisionerna, bland annat just La Liga. Deras streamingtjänst håller fantastisk kvalité – marknadens bästa! Matchen streamas av dem och allt som krävs för att få tillgång till bild och ljud är pengar på kontot – allt från en krona och uppåt.

Öppna konto hos Bet365 här för att se matchen – få 1 000 kr bonus!

När spelas matchen, TV-tider:

20:30 tas avsparken mellan Real Betis och Barcelona. Viasat Fotboll både snackar upp och visar matchen.

Förutsättningar och tidigare möten:

För Real Betis är det här en rätt betydelselös fajt. De är fast i det hopplösa mittenskiktet, utan risk att trilla ur serien eller ta större kliv uppåt i tabellen från deras trettondeplats. Formen är okej; 0-2-förlusten borta mot Sevilla senast följde upp en förlustfri svit på tre matcher, två vinster och ett kryss.

Efter Barcelonas mardrömsvecka, där man skickades ut ur Champions League och förlorade två seriematcher som inneburit att titelstriden lever på nytt, har katalanerna kommit tillbaka på bästa möjliga sätt. Först krossades Deportivo med 8-0 och sedan Sporting Gijón med tennissiffrorna 6-0.

Klar fördel för Barcelona i inbördes statistiken. Sex av de sju senaste har vunnits, övrig slutade oavgjord, och vid flera tillfällen har siffrorna skjutit ifrån. Årets omvända möte vanns med fyra mål mot noll.

De bästa oddsen inför Real Betis – Barcelona:

Spel Odds Bolag
Real Betis 21,00 titanbet logo
Oavgjort 9,75 betsafe logo
Barcelona 1,15 redbet logo
Över 3,5 mål 1,60 mybet logo
Under 3,5 mål 2,48 unibet logo

Statistik inför Real Betis – Barcelona:

Vanliga frågor inför Real Betis – Barcelona:

Var spelas Real Betis – Barcelona?

Estadio Benito Villamárin, Sevilla.

Vilken TV-kanal sänder Real Betis – Barcelona?

Viasat Fotboll.

Hur kan man streama Real Betis – Barcelona:

Hos Bet365 (1 000 kronor i välkomstbonus)