9 november 2017 Nordirland Schweiz

Långtidsspel, EM 2016: Platsspel från grupp C

Känner ni hajpen? EM 2016 kommer allt närmare! Spelbloggare.se fortsätter rada upp spelen inför mästerskapet och testar nu ett långtidsspel från grupp C. Vilket land hamnar på jumboplatsen?

EM 2016 är en av årets största händelser och vi på Spelbloggare.se kommer storsatsa inför och under mästerskapet. Grupperna har betats av, vi har publicerat flera långtidsspel och speltips kommer levereras till samtliga fajter.

Grupp C, alltså. Medverkande där är följande nationer:

Tyskland
Polen
Ukraina
Nordirland

Kortfattat: en världsklassnation, Tyskland, som är en av de stora favoriterna till att vinna hela mästerskapet. Ett Polen som inte kan tituleras som en av de största, men alltjämt är superintressanta efter att fantastiskt kval och ett i sammanhanget mediokert Ukraina. Nordirland? Detta är deras första mästerskap sedan 1986 – en blåbärsnation.

Nordirland klar jumbo

Tyskland bör bli herre på täppan; de håller en helt annan nivå än de andra konkurrenterna, men känns inte överdrivet heta och föll exempelvis mot just Polen i kvalet vid ett tillfälle.

Med Robert Lewandowski – en av världens absolut bästa anfallare – i spetsen ska Polen utan tvekan kunna utmana de stora jättarna. Första- respektive andraplatsen tilldelas Tyskland och Polen?

Ukraina ska väl kunna utmana Polen. Gillade under perioder vad de presterade i kvalet och i playoffet värjdes Slovenien undan utan större bekymmer. De enda förlusterna kom mot jätten Spanien – båda med siffrorna 0-1. Genomgående starkt försvarsspel. Finns potential där!

Nordirland, då? Gruppens blåbär. I kvalet ställdes de mot löjligt enkelt motstånd – att Rumänien kom tvåa talar väl sitt tydliga språk? Nu får de möta motstånd av en helt annan kaliber, och inte ska väl de ha chansen att knipa mer än max en pinne över tre fajter?

På förhand känns det mer eller mindre självklart att Nordirland landar på jumboplatsen. 1,65 x insatsen för det får ses som mer än acceptabelt. Vi ställer oss helt enkelt i Mybetkassan och betalar.

Speltips:

Speltips: Nordirland sist i grupp C
Odds: 1,65  (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: