Långtidsspel 3 augusti 2016

Långtidsspel, Premier League 2016: Fokus på Stoke City

Under augusti månad startar flera av de stora, europeiska ligorna – en av dem, svenskfavoriten Premier League. Spelbloggare.se har checkat av oddsen inför starten och investerar i ett långtidsspel med fokus på Stoke City.

Snabblänkar: Speltipset

Detta ständigt underskattade Stoke…

Oddssättarna verkar, precis som under det förra året, inte tro på detta Stoke överhuvudtaget – helt till skillnad från oss. Exempelvis spelade undertecknad, i november 2015, mitt under löpande säsong, att Stoke skulle landa på den övre tabellhalvan till hela 4,50 x insatsen på vår systersajt, Superspelen.se – ett spel som också prickade i och med den niondeplats som löstes.

Löser en plats på den övre halvan?

Vinnare? Nja. Botten? Nja. Men att utmana om Europabiljetterna, eller åtminstone hamna på den övre tabellhalvan, ska Stoke City ha alla möjligheter till.

Det kan förvisso vara svårt att få grepp om Stoke ibland – så som de blandade i prestationerna under fjolåret – men normalnivån är, utan tvekan, en nivå för den övre tabellhalvan. Över en hel säsong borde det också avspeglas i själva tabellen.

I truppen finns det ett par yngre pjäser, som redan nu är toppmaterial. Xherdan Shaqiri, 24, har det stormat en hel del runt – vart hamnar han? – men nu talar det mesta, nästintill allt, för att han stannar i Stoke och det är det absolut viktigaste beskedet klubben kunde få. Schweizaren lär bara bli bättre och bättre med tiden. En annan som också antas växa är Giannelli Imbula – en spelare jag tror stenhårt på.

På truppfronten har inte överdrivet mycket hänt – vilket är positivt; kontinuitet! – men ett stort utropstecken är att Joe Allen värvats från Liverpool. En spelare som säkerligen kommer lämna ett positivt avtryck.

Känslan är att Stoke har potential att bli ännu bättre än under det förra året…

Stoke topp 10 i Premier League – spelas till 2,80 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! I min bok borde det spelet inte betala en punkt över dubbelt, så värdet är stort och insatsen kan skruvas upp.

Speltips:

Speltips: Topp 10 i Premier League: Stoke City
Odds: 2,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:
Stream: visar Premier League 2016 (TV-tablå)

 

 

 

Vem vinner Premier League?

 

Spel Odds Bolag
Manchester City 3,50
Manchester United 4,50
Chelsea 7,00
Arsenal 7,50
Liverpool 10,00