Speltips, Southampton – Watford 13/8: 1X2-tecken plockas ut

Spelbloggare Publicerat: 12 August 2016

Toppen mot botten? Southampton välkomnar Watford till St. Mary’s Stadium i seriepremiären – en match som vi plockar ut ett 1X2-tecken från. Kan en oddsdipp vara att vänta? Skynda, fynda!

Southampton är alltid lite av en outsider till de stora pjäserna i Premier League, men undra om de inte på allvar faktiskt har kvaliteten att utmana om Europaplatserna? Claude Puel har hämtats in på tränarposten och hans CV är riktigt imponerande. En tränare att lita på? Visst känns det så.

Nu har ”The Saints” förlorat flera betydelsefulla pjäser och profiler, exempelvis Graziano Pellé, Sadio Mané och Victor Wanyama. På pappret, en snäppet sämre trupp – men det finns glanspotential i flera andra spelare, framförallt nu när andra måste in i rampljuset. En som undertecknad vill se mycket av är dansken Pierre-Emile Höjbjerg, född 1995, som spås en fantastisk framtid.

Förra årets nykomling, Watford, överraskade rejält och landade till slut på en trettondeplats – men kan det bli lika bra nu? Tveksamt. Transferperioden har varit hektisk med spelare ut och in, vecka till vecka, och min tanke är att Watford, till skillnad från under fjolåret, överskattas lite smått just nu. Det kanske finns en övertro på vad som kan levereras? I slutändan – då lär det bli att fajtas om kontraktet.

Ettan spelas

På hemmaplan brukar Southampton vara en maktfaktor och visst luktar det hemmavinst här?

Watford, som nykomlingar ofta gör, inledde fjolåret på ett bra sätt – men avslutade det lika dåligt. Startar man där man slutade senast, månne? Truppen har i alla fall klara brister och får de inte fart på anfallarna, är det svårt att sia vem målen ska komma från. Bredd, det kan efterfrågas rejält.

Som de brukar borde Southampton bli en frisk fläkt i Premier League. Förra årets prestation, då det blev en sjätteplats, kan säkert upprepas – om man får en bra start.

Toppen mot botten kanske är att ta i, men när spelåret ska summeras borde det i alla fall vara den övre tabellhalvan mot den undre dito. Southampton är klasserna bättre; vann 11 av 19 hemmamatcher i fjol medan Watford förlorade tio på resande fot.

Den raka ettan spelas till 1,85 x insatsen hos Unibet, som har en välkomstbonus på 200% extra upp till 1 000 kronor! Risken för oddsdipp får ses som hyfsat stor. Med andra ord; skynda fynda!

Speltips:

Speltips: Southampton vinner, rak etta
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 13/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: