Portugal Frankrike 10 juli 2016

Spelförslag EttKryssTvå 10/6

Premiärerna i EM 2016 spelas snart och Betsson har redan dukat ut matcherna i deras EttKryssTvå-avdelning. Vi har tippat dessa – siktet är på 13 rätt och 982 348 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Frankrike – Rumänien: 1

Värdnationen, också favoriter i hela mästerskapet, möter beskedligt motstånd i premiären. Ska vara klasskillnad och spiken är solklar.

2. Albanien – Schweiz: 1X2

Öppet. Albanien visade fina tendenser i kvalet. Schweiz smått överskattade? 5,50x för ettan smakar mumma och vi tar med alla tecken.

3. Wales – Slovakien: X2

Svårt! Men Slovakien imponerade mer på undertecknad i kvalet och för Wales blev det att åka av i genrepet – 0-3 mot ett mediokert Sverige. Kryss-två räcker långt.

4. England – Ryssland: 1

Bör skilja en klass. England var fenomenala i kvalet, har presterat fint i vänskapsmatcherna inför mästerskapet medan Ryssland känns rätt uddlösa. Saknar stora stjärnor. Etta.

5. Turkiet – Kroatien: 2

Tror att Kroatien kan utföra stordåd i mästerskapet – finns massvis av kvalité. Kort och enkelt ska Turkiet vara sämre. Smakrik tvåa till 2,20x.

6. Polen – Nordirland: 1

Given etta! Polen har en fasansfullt intressant trupp med Robert Lewandowski framme i banan. Nordirland kom hit endast på grund av tacksamt schema. Lär förlora samtliga tre gruppspelsfajter.

7. Tyskland – Ukraina: 1X

Ukraina ska inte underskattas – kan ställa till det för de flesta bara försvarsspelet klickar. Tyskland är skadeskjutet och således inte i perfekt harmoni. Men 1X räcker.

8. Irland – Sverige: X2

Nu tror jag inte överdrivet mycket på Sverige i EM, men här ska det mycket till för att man ska förlora. Formen verkar hittad och Irlands kunskaper ska inte överskattas.

9. Spanien – Tjeckien: 1X2

Premiärer betyder – skrällar. Genrepet – mot Georgien (!!!) – förlorade Spanien med 0-1. Varit upp och ner på sistone. Tjeckien är starka – mycket starkare än oddsen antyder.

10. Belgien – Italien: 1

Intressant fajt. Belgien är en fotbollsnation på uppgång – Italien på nergång. Dock alltjämt hyfsat jämna parter? Tror ändå Belgien löser biffen.

11. Österrike – Ungern: 1

Svårt att se Ungern skrälla till det här. Österrike är intressanta och har ett klart starkare material än sina motståndare. Dessutom fantastiskt utfört kval.

12. Portugal – Island: 12

I grund och botten är Portugal flera snäpp vassare, men Island har fantastiskt självförtroende och stod för flera sjuka skrällar i kvalet. Antingen eller? Ett-tvåa!

13. Ryssland Slovakien: 1X2

Svårbedömt. Slovakien känns smått underskattade och Ryssland är inte att lita fullt ut på i favoritposition. Lämnar ingenting till slumpen.

Speltips:

Insats: 432 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 885 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 982 348 kronor
Spelstopp: 21:00, fredag 10/6