Spelförslag EttKryssTvå 1/10

Spelbloggare Publicerat: 30 September 2016

Lördagen bjuder på en handfull fantastiska matcher – från Premier League, Championship och Allsvenskan. Vi har spikat ihop ett EttKryssTvå-system till en kostnad av 384 kronor och siktet är på kvartsmiljonen!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Hull – Chelsea: X2

Kryss-tvåan sitter vi säkert med. De senaste förlusterna har varit överkant för Hull. Chelsea med problem defensivt. Mittbacksklippan Terry out. Men minst en pinne för de blåa från London, är så pass mycket bättre.

 1. Sunderland – West Bromwich: 12

Svårtippat! Vi får lite allt eller ingenting-känsla. Etta-tvåa?

 1. Watford – Bournemouth: 1

Värden bättre och ser vassa ut. Bournemouth plockade ner Everton med 1-0 senast – urstarkt! Tufft här dock. Skräller inte på nytt? Ettan testas ensam.

 1. West Ham – Middlesbrough: 1

Given etta! Båda parter är helt ur form, förlorar och förlorar. Vi väntar dock bara på att det ska vända för West Ham och bättre möjlighet än såhär får de väl knappast?

 1. Brentford – Wigan: 1X

På hemmaplan visar Brentford klassen; fyra vinster och ett kryss. Reading krossades med 4-1 senast. Wigan bröt en värre svit senast, men får vara nöjda med max en pinne här.

 1. Bristol City – Nottingham: 1

Viss klasskillnad – och enorm formskillnad. Bristol City radar upp vinster medan Nottingham hackar framåt… Etta! Över dubbelt är bra.

 1. Ipswich – Huddersfield: 1X2

Helt öppet. Ipswich får favoritstämpeln endast på grund av hemmaplan. Huddersfield imponerar rejält, är på toppen av kullen. 1X2.

 1. Preston – Aston Villa: X2

Fem raka kryss för Aston Villa, som kan så mycket mer än de visat. Preston en bra uppgift – trots bortaplan. Krysset först, men vi tar även med tvåan och känner oss trygga med det…

 1. Reading – Derby: X2

Gästerna ska vara uppe och tampas om platserna till PL, men inte fått till det. Dock trendbrott senast; 2-0-vinst borta mot Cardiff. Reading föll ihop med 1-4 när Brentford besöktes senast, efter en fin period. Torskar på nytt?

 1. Rotherham – Newcastle: 2

Newcastle stod för en av de sjukaste vändningarna förra veckan. Kommer hit med bra känsla och då borde ett mediokert Rotherham bli en mumsbit.

 1. Sheffield Wednesday – Brighton: 1

Gillar Wednesday starkt – underskattade! God form, men tufft motstånd. Bör dock inte förlora. Ett-kryss tar vi!

 1. Häcken – Malmö: 1X

Häcken är ett mardrömsmotstånd för titeljagande Malmö, som dessutom är svårt skadeskjutet. Ettan tas först – oavsett system! Krysset tas även med som säkerhetsåtgärd.

 1. Östersund – Falkenberg: 1

Total klasskillnad. Östersund förtjänade mer senast, är starka hemma på plastmattan. FFF helt ur slag och saknar motivation. Säkraste av ettor.

ettkrysstva110Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 9 218 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 249 645 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 1/10