26 april 2017 Crystal Palace Tottenham

Spelförslag EttKryssTvå 11/12

Söndagen bjuder på en handfull fantastiska matcher och vi har knåpat ihop ett EttKryssTvå-system som kan landa i dryga 5,5 miljoner kronor. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester United – Tottenham: X

Givet kryss, spikas för den som vill undvika ett alltför stort system. Manchester United inte att lita på i favoritposition och ”Spurs” borde kunna tajta till det. Garanterat nöjda med oavgjort.

2. Liverpool – West Ham: 1X

Finns mer att hämta av West Ham. Höll det tätt mot Arsenal länge, men sårades när positionerna trycktes upp. Liverpool kommer från ett uruselt tapp mot Bournemouth – 3-1 till 3-4 under slutkvarten. Bra kryss för att spetsa till systemet.

3. Southampton – Middlesbrough: 1X2

Litar inte alls på ”The Saints”, uppträtt svajigt. Middlesbrough är svåra att handskas även på resande fot, var de har fyra raka kryss – mot Leicester, Manchester City, West Ham och Arsenal. Osar skräll?

4. Celta Vigo – Sevilla: 1X

Svårt att se Sevilla vinna det här. Tabelltrean är tunna på bortaplan, håller sällan. Celta Vigo är mer än kapabla och extremt hemmastarka. 1X räcker mer än väl.

5. Espanyol – Sporting Gijón: 1X

En hel del kryss för Espanyol den sista tiden. Varit stabila, men haft det svårt att sätta spiken i kistan. Gijón har fått en vitamininjektion av vinsten senast och ska ses med bra chans att spela hem en pinne.

6. Real Betis – Athletic Bilbao: X

Krysset först, därefter ut mot kanterna. Real Betis tappade vid dubbla tillfällen mot Celta Vigo senast, 3-3 skrevs slutresultatet. Bilbao formstarkt, men klart sämre på bortaplan. Spik?

7. Atalanta – Udinese: 1

God mod i Atalanta. Föll mot Juventus senast. Hade 10-1-0 i formraden innan dess. Ska spikas mot ett halvtunt Udinese.

8. Inter – Genoa: 1

Spiketta, fastän det tar emot. Inter är opålitliga, men hemmastarka. Genoa har deras kraft på hemmaplan också. Väger lätt här? Vid större system; 1X.

9. Torino – Juventus: 1X2

Kan inte annat än att helförsäkra oss. Torino har uppträtt exemplariskt på hemmaplan, är offensivt sylvassa och möter ett Juventus med stora skadebekymmer i defensiven. Helt öppet!

10. Borussia M’gladbach – Mainz 05: 1

Studsar de tillbaka nu, Gladbach? Undertecknad tror det. CL-spelet har tagit på krafterna, men lång vila nu och man är erkänt starka hemma. Mainz känns inte superheta och haft tätt mellan matcherna i och med äventyret i Europa League.

11. Schalke 04 – Bayer Leverkusen: 1

Får känsla för Schalke. Förlorat två raka på bortaplan, men svåra matcher. Grymt formstarka innan dess. Gästerna har svikit enormt och känns, trots 3-0 i CL senast rätt kalla.

12. Lyon – Rennes: 1X2

Missvisande odds – ettan är under 1,50 x insatsen. Rennes är faktiskt före Lyon i tabellen och håller bra kvalitet. Alla teckan!

13. PSG – Nice: 1X

Nice kan ta tillbaka förstaplatsen. Tre raka vinster och är extremt underskattade. Skulle inte förvåna om de plockade minst en pinne av ett stundtals slarvigt Paris Saint-Germain. Om råd; 1X2.

12 december 2016 EttKryssTvå

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 432 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 2 588 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 5 516 472 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 11/12