EttKryssTvå 13 augusti 2016

Spelförslag EttKryssTvå 13/8

Premier League har premiär i helgen och framförallt det präglar lördagens EttKrysstvå – Betssons ”Stryktipsdödare”. Vi har tippat dessa 13 matcher – kan det bli 13 rätt?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Burnley – Swansea: 1

Det brukar finnas en hel del krut i nykomlingarna och Burnley visade i fjol att det finns stor kvalitet i truppen, när Championship toppades. Swansea smått överskattat här.

 1. Crystal Palace – West Bromwich: 1X

Krysset är utgångspunkten – det är två lag utan direkt udd. Crystal Palace får dock ses som klar favorit i egenskap av hemmalag. Tror inte WBA kommer plocka mycket av värde på resande fot i år…

 1. Everton – Tottenham: X2

”Spurs” har stor fördel i inbördes mötena de senaste åren och har klivit upp som en titelaspirant. Everton, nja. Räcker inte till tre pinnar här, hemmaplan till trots.

 1. Middlesbrough – Stoke: 1X2

Helt öppet. ”Boro” har stärkt truppen rejält under transferfönstret, framförallt offensivt – var även Stoke borde växa. 1X2.

 1. Southampton – Watford: 1

Känns som en vettig spik. Southampton har tappat en del rutin och spets, men värvat smart och vi tror att de kan utmana om Europabiljetterna på allvar. Watford får erkänna färg efter en stark säsong som nykomlingar…

 1. Aston Villa – Rotherham: 1X

Det kommer krävas mycket för att Aston Villa ska bli att lita på. PL-rutin i truppen, absolut, men de degraderades med dunder och brak förra året. Överskattat mot ett Rotherham som visade framfötterna i premiären? Men tvåan känns väl en bra bit borta?

 1. Barnsley – Derby: 12

Öppet! Barnsley, direkt från tredjedivisionen, spelar respektlöst och väntas sätta i växeln. Allt eller ingenting mot ett topptippat Derby?

 1. Leeds – Birmingham: X2

Skrällbud! Leeds känns lite vilset; åkte på storstryk i premiären och möter ett kapabelt Birmingham. Tvåan först, därefter eventuellt krysset.

 1. Newcastle – Huddersfield: 1X

Oväntat fall av Newcastle i premiären. Måste väl studsa tillbaka nu? Seriens bästa trupp innehas, trots allt. Minst en pinne mot ett intressant Huddersfield.

 1. Wigan – Blackburn: 1

Wigan är en nykomling med spets och talang. Blackburn hemma borde vara en bra uppgift för att ta revansch efter att ha tappat initiativet i premiären.

 1. Wolverhampton – Reading: 1X

Visst borde 1X räcka här? Mycket som händer i ”Wolves”, men normalt är de starka. Reading imponerade i premiären, men tar inte tre pinnar.

 1. AIK – Helsingborg: 1

Spik till inte jättesexiga siffror. Helsingborg är helt ur balans; saknar självförtroende och defensiven håller inte. AIK solida hemma på Friends Arena…

 1. Gefle – Norrköping: 2

Ännu en stabil, allsvensk favorit. Norrköping har inte tappat stilen trots tränarbyte och försäljningar. Gefle vann senast, men mot nedstämt motstånd. Botten mot toppen – tvåan spikas.

EttKryssTvå 8 augusti 2016

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 7 733 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 346 466 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 13/8