31 januari 2017 Burnley Leicester

Spelförslag EttKryssTvå 16/10

Söndagen är här och den bjuder på massor av klassfotboll från de europeiska förstadivisionerna och vårt EttKryssTvå-spelförslag, Betssons “Stryktipsdödare”, hittar ni här. Blir storkovan hemkammad?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Southampton – Burnley: 1

Bättre odds kunde kanske önskas; en tät match kan vara att vänta, men visst borde Southampton värja undan ett mediokert Burnley inför hemmapubliken? 1- eller 2-0?

 1. Athletic Bilbao – Real Sociedad: 1X

Ett-kryss borde räcka ända in i kaklet. Bilbao är starka och ska förstås vara favoriter på hemmaplan. Men blir tajt?

 1. Sporting Gijón – Valencia: 1X2

Skrällbud! Valencia imponerade inte alls före uppehållet. Har de hittat tillbaka på rätt spår nu? Tveksamt. Gijón har inte heller presterat, men ska absolut inte räknas bort i egenskap av värd, mot en svajig motståndare. Ingenting till slumpen!

 1. Villarreal – Celta Vigo: 1

Gästerna var i fenomenal form när vi klev in i uppehållet. Men reaktion nu? Villarreal normalt bättre och dessutom solida på hemmaplan. Mja, det luktar etta…

 1. Chievo – Milan: 1X

Öppet, men Chievo ska vara favoriter! Skiljer inte speciellt mycket mellan parterna – mest namn och historia – och här lämnar vi tvåan utanför ekvationen.

 1. Genoa – Empoli: 1X

Svårt, men det är klart att Genoa ska vara klara favoriter. Borde undvika att förlora… Om råd; alla tecken. Får inte någon klar känsla.

 1. AIK – Östersund: 1

Given etta! AIK knappar in på toppen och borde inte tappa här. Östersund är absolut kapabla, men inte i närheten av lika bra borta som hemma. Faktiskt en oerhört tunn bortarad. Bättras inte på här?

 1. Norrköping – Malmö: X2

Frossan kom och Norrköping har stått för två miserabla prestationer efter varandra. Hejdå till titeln nu? Men krysset tas med som säkerhetsåtgärd.

 1. Elfsborg – Helsingborg: 1

Litar inte alls på Elfsborg i normala fall, men ett Helsingborg helt ur slag ska inte åka till Borås Arena och kamma poäng. Ettan tas ensam, om än motvilligt.

 1. J-Södra – Häcken: 12

Behövs ett par pinnar till för att J-Södra ska ro kontraktet helt i hamn. Piggt och hyfsat hemmastarkt. Allt eller ingenting mot ett offensivt starkt Häcken?

 1. Örebro – Kalmar: 1

Formen talar för Kalmar, men uppehållet kom lägligt för Örebro. Väntad reaktion? Är starka, i min bok bättre än KFF. Chansspikar!

 1. Rennes – Bordeaux: 1X

Ännu en svårtippad match, men Rennes ska ses med bra chans på hemmaplan. Borde vara lite större favoriter, möjligen. Men glöm inte krysset!

 1. Wolfsburg – RB Leipzig: X2

Här skriker det skräll. Wolfsburg har inte alls nått upp i nivå medan Leipzig är en unikt stark nykomling i Bundesliga. Undviker att förlora även här. Kryss-två borde räcka.

ettkrysstva16102016

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 5 459 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 156 312 kronor
Spelstopp: 15:00, lördag 16/10