1 oktober 2016 Hull City Chelsea

Spelförslag EttKryssTvå 16/4

13 matcher ska tippas – siktet är på 13 rätt, som bäst betalar 171 169 kronor. Nedan kan ni läsa vårt spelförslag från lördagens EttKryssTvå av Betsson, även kallad ”Stryktipsdödaren”. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Chelsea – Manchester City: 2

God skrällspik. Chelsea lever på sitt namn, har det oerhört svårt, medan Manchester City är välmående efter att ha skickat ut PSG ur CL-kvartsfinalen.

2. Everton – Southampton: X2

Everton riktar allt fokus på FA-cupen; haltar dessutom framåt. Fyra raka utan vinst och endast ett mål på dessa. Gästerna ser formstarkt ut och jagar EL-biljett. Ännu ett skrällstreck in.

3. Manchester United – Aston Villa: 1

Oddsen är knappast lockande, men Aston Villa, som är klara Championship nästa spelår, gör ingenting rätt just nu. United spelar för Europa – ettan spikas!

4. Newcastle – Swansea: 2

Svårt. Swansea har säkrat kontraktet, är formstarkt – möter ett Newcastle som mer eller mindre måste vinna. Känns ändå som att ”svanarna” kan sväva vidare. Fint pris på tvåan.

5. West Bromwich – Watford: 1X

Kall och närmast betydelselös match. Största fokus för Watford verkar vara på FA-cupen. Motivationen den stora skillnaden?

6. Birmingham – Burnley: 2

Bör skilja en del. Birmingham har tappat hoppet om avancemang medan Burnley, trots att formen kanske inte är toppad, ser ut att plocka en direktplats till Premier League. Tvåa!

7. Brentford – Bristol City: 1X2

Kontraktet säkrat för båda parter, som också visat prov på fin form under den senaste tiden. Känslan är att det kan sluta hur som helst och vi lämnar ingenting till slumpen.

8. Cardiff – QPR: 1

Upp och ner för QPR. Frågetecken till motivationen. Cardiff är i behov av en trea i jakten på en playoffbiljett. Brukar vara starka hemma. Över dubbelt motiverar ettan.

9. Charlton – Derby: 2

Gästerna har hittat formen; stått för två fantastiska prestationer i följd. Möter nu ett Charlton utan hopp om nytt kontrakt. Proppen ur!

10. Preston – MK Dons: 1

Här får klasskillnaden motivera spiken. Gästerna kommer trilla ur serien och radar upp förluster. Preston håller acceptabel nivå.

11. Rotherham – Nottingham: 1X

Kalasform för värden – har inte förlorat på åtta matcher efter varandra. Utan tvekan momentum. Gästerna endast en vinst på de 11 senaste. Kan dock bli tillknäppt och krysset tas med som säkerhetsåtgärd.

12. Sheffield Wednesday – Ipswich: 1X

Ännu ett ett-kryss. Handlar om kampen om playoffplatserna. Wednesday var i fantastisk form innan 1-4 mot Bristol City senast. Känns dock inte som att ett kallt Ipswich ska kunna stjäla tre pinnar här.

13. Helsingborg – Falkenberg: 1X2

Nästjumbon mot jumbon i Allsvenskan – båda ensamma utan plockad vinst. HIF är tokusla för tillfället och tränaren Henrik Larsson har öppnat för att lämna. Kan sluta exakt hur som helst och var värdet lutar är tveklöst.

1x2164

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 144 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 11 665 kronor
Maxima vinst vid 13 rätt: 171 169 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 16/4