EttKryssTvå 16 juli 2016

Spelförslag EttKryssTvå 16/7

Lördagen är här och det betyder, som vanligt, att vi bjuder på ett spelförslag från Betssons ”Stryktipsdödare” EttKryssTvå. 13 svenska matcher är tippade – och vi håller tummarna för dryga miljonen.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Sundsvall – Helsingborg: 1X2

Det här kan sluta exakt hur som helst. Sundsvall tappade Sigurjónsson under uppehållet och ska inte klara av att hålla samma standard. Helsingborg är ojämna som få allsvenska lag – låg lägstanivå, men hög högstanivå.

2. Norrköping – Östersund: 1X2

De regerande mästarna har matchats hårt den senaste veckan i och med Europaspelet. Tappat tränaren ”Party-Janne” och anfallsspetsen Emir Kujovic. Imponerar inte fullt ut. Östersund, som varit oväntat bra i Allsvenskan, har en bra chans.

3. Brommapojkarna – Brage: 1X

Brommapojkarna har det tufft just nu och överskattas. Brage kommer från en bra prestation och kan ställa till med en skräll… Max kryss, dock?

4. Carlstad United – Västerås: 2

Nu har Carlstad stått för två fina prestationer efter varandra, men Västerås ska vara numret större och den raka tvåan är faktiskt smakrik till strax under dubbelt betalt.

5. Kristianstad – Prespa Birlik: 12

Öppet! Prespa är en del upp och ner. Båda parter kommer från 0-0 senast – lossnar nu? Krysset känns en bit borta.

6. Oskarshamn – Mjällby: X2

Skrällen nära till hands. Oskarshamn vann förvisso senast, men dunkel form dessförinnan. Gästerna har visats svårspelade på sistone. Löser minst kryss?

7. Qviding – Trollhättan: 1

Bottenfajt i Ettan Södra. Nästjumbon Qviding känns lite på gång efter ett par trevliga prestationer, precis liksom Trollhättan – men hemmafördelen fäller avgörandet. Etta!

8. Tvååker – Höllviken: X

Ännu ett bottenmöte i Södra. Vi sticker ut hakan och spelar ett rakt kryss. Hemmafördel Tvååker, men de verkar inte förmögna att vinna fotbollsmatcher just nu. Höllviken har stuckit upp vid ett par tillfällen senaste månaden – är nöjda med oavgjort.

9. AIK – Malmö: 2

AIK imponerade inte mot Kalmar – fick ”bara” 1-1 – och är störda av Europaspel. Malmö kan studsa ifrån i toppen; efter 30 halvdana minuter studsade de upp mot Örebro och vann med 1-0 förra veckan. Bra insats!

10. Elfsborg – Göteborg: 1X

På hemmaplan, plast, är Elfsborg en helt annan maktfaktor än borta. Vann med 3-2 borta över Helsingborg i omstarten och ska ses som favoriter mot ett formstarkt Blåvitt. Ett-kryss!

11. Hammarby – Falkenberg: 1

När Hammarby står i runt 1,30 för en rak etta låter det inte superlockande – men visst ska de bara vinna här. Falkenberg vände och vann mot bottenkonkurrenten Gefle senast, men ska inte hålla allsvensk nivå.

12. Örebro – Häcken: 1

Två underskattade lag, men Örebro är starka och var solida, trots förlust, i omstarten. Häcken lite svajigt mot Hammarby och är inte lika stabila på resande fot.

13. Utsikten – Landskrona: X2

Utsikten stod upp väl mot Öster senast, men förlorade ändå – tredje i följd – och det tär på moralen. Tabelltvåan Landskrona är normalt bättre och löser minst oavgjort.


EttKryssTvå 16 juli 2016

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 14 912 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 094 126 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 16/7