Spelförslag EttKryssTvå 19/11

Spelbloggare Publicerat: 18 November 2016

Helgen är här och lördagen bjuder på flertalet höjdarmatcher. Vi har, som alltid, snickrat ihop ett EttKryssTvå-system till 384 kr – och siktet är på nästan 700 000 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Tottenham – West Ham: 1X

Ovisst efter uppehållet – kan West Ham hitta kraften att studsa uppåt i tabellen? De har i alla fall en kapabel trupp och när ”Spurs” inte vunnit på sju raka matcher kan vi inte spika ettan, en bra prestation senast till trots. Men 1X räcker.

 1. Crystal Palace – Manchester City: 12

Svårt. City kanske lite väl stora favoriter då det väntar CL i början av nästa vecka. Crystal Palace har en usel formrad, men visat upp fina tendenser och det borde bara vara en tidsfråga innan treorna rullar in på kontot. Allt eller ingenting?

 1. Everton – Swansea: 1

Det tar lite emot, men Everton får förtroendet i form av en spik. 0-5 i baken mot Chelsea senast, men har haft uppehållet för att slicka såren. Swansea fastkedjade i botten och det är inte den här typen av matcher som ska vinnas. Vid större system; 1X.

 1. Southampton – Liverpool: 2

Bra spik! Liverpool är briljanta just nu, i toppen av serien och störs inte av Europaspel. Southampton har fått bekänna färg när nivån höjs och saknar flertalet betydelsefulla pjäser.

 1. Stoke – Bournemouth: 1

Ännu en bra spik. Stoke är klart bättre än tabellen vill antyda och fick upp farten precis före uppehållet. Känns svårstoppade. Bournemouth under isen och kammar noll här.

 1. Sunderland – Hull: 1X

Sunderland löste årets första trea senast, innan uppehållet; 2-1 borta mot Bournemouth i en välutförd match. Kan mer och ska undvika att förlora mot ett Hull vars skörd lär bli snål på resande fot.

 1. Watford – Leicester: 1X2

Galet svårt. Vi vet var Leicesters fokus är koncentrerat; på Champions League. Men är starka och utvilade nu efter uppehållet. Watford upp och ner. Lämnar ingenting till slumpen…

 1. Ipswich – Nottingham: 1

Gillar ettan här. Ipswich är starka och sprattlade till senast. Starten på en positiv period, månne? Gästerna haltar rejält och inte alls mycket talar för dem denna afton.

 1. Birmingham – Bristol City: 1X

På hemmaplan är Birmingham urstarka; förlorar sällan. Bristol City har fallit ihop lite och känns inte i närheten av lika heta som för ett par månader sedan. 1X räcker in ända in i kaklet.

 1. Cardiff – Huddersfield: 12

Svårt att bedöma var vi har de här parterna. Cardiff ska vara bättre än de visat, men 15 pinnar på 16 matcher oroar. Huddersfield tappat stinget. Ena eller andra hållet? Vid större system; krysset med.

 1. Fulham – Sheffield Wednesday: 1X

Undertecknad är förtjust i Wednesday, men här talar mycket för Fulham. Visade upp fin form före uppehållet – till skillnad från bortalaget. Fördel värden!

 1. Preston – Wolverhampton: 1

Spikar! Gästerna är totalt ur form. Inte vunnit på sju raka, varav fem förlorats. Preston? Fin streak och ska ses som större favoriter på hemmaplan.

 1. QPR – Norwich: X2

Bortalaget är bättre och uppehållet kom bra tajmat; man var i usel form. QPR med ny tränare, men är normalt sämre än Norwich. X2.

EttKryssTvå 19/11

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 9 032 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 698 368 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 19/11