EttKryssTvå 2 oktober 2016

Spelförslag EttKryssTvå 2/10

Söndagen, fullspäckad med sport, är här och det betyder att vi på Spelbloggare skickar ut ännu ett spelförslag för Betssons EttKryssTvå – med 13 matcher tippade. Vi hoppas kunna fylla på plånboken med 344 254 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Tottenham – Manchester City: 2

Gästerna dominerar Premier League – ännu inte tappat en enda pinne, sex matcher in i serien. Tottenham jagar häck i häl, men det ska skilja en nivå. Varsitt stort avbräck – men Kane borta är värre för ”Spurs” än De Bruyne för City. Tvåa?

 1. Burnley – Arsenal: X2

Nu rullar allt på för Arsenal, men kan en reaktion vara att vänta? Spelade CL i veckan och Burnley har visats starka på hemmaplan. Lär dock inte förlora.

 1. Leicester – Southampton: 1X

Mästarna har åkt på ett par rejäla käftsmällar, men mellan dessa hållit bra nivå. Southampton starka, vann med 3-0 borta mot West Ham senast – men får vara nöjda med en pinne här.

 1. Celta Vigo – Barcelona: 2

Given tvåa. Celta är i rätt bra form, men får erkänna färg här. Barcelona skövlar ner motstånden och borde vinna även utan Leo Messi. Värden utan Orellana.

 1. Espanyol – Villarreal: X2

Skadesituationen lättad för Villarreal och man ska vara klassen bättre än Espanyol, som förvisso inte ska underskattas. Oavsett, fel favorit?

 1. Málaga – Athletic Bilbao: 1X

Svårt och öppet. Kan väl sluta i princip hur som helst, men vi tror att Málaga, som värd, undviker att förlora här.

 1. Roma – Inter: 1

Toppmöte! Roma och hemmaplan betyder oftast vinst. Gästerna i fin form, men i min bok lite överskattade.

 1. Torino – Fiorentina: 1X

Det här kan sluta hur som helst. Torino vann med 3-1 över Roma senast – ett motstånd i klass med just Fiorentina, som däremot normalt är bättre än värden. ”Violerna” nöjda med kryss? Vid större system; 1X2.

 1. Milan – Sassuolo: 1

Kanske så att Milan överskattas, men undertecknad får känsla för ettan. Tätt schema och skadeskjutet bortalag bäddar för att formstarka Milan kammar fullt. Om råd; ta med krysset.

 1. AIK – Norrköping: 1X

Titeljagande IFK föll med 1-3 hemma mot Djurgården senast – och har nu mittfältshjärtat Sjölund och Falk Olander avstängda. Solnaiterna röjer på och förlorar knappast inför hemmapubliken.

 1. Djurgården – Örebro: 1

Stockholmarna har fått upp farten; ser extremt vassa ut. Örebro förlorar sällan, men får inte till defensiven och kan få problem med DIF:s pressfotboll. Ettan är knapp. Om råd; krysset med.

 1. Gefle – Elfsborg: 12

Gefle kämpar på, trots den prekära situationen. Allt eller ingenting mot mittenplacerade Elfsborg, som har sin styrka på plast. Etta-tvåa!

 1. Kalmar – IFK Göteborg: 1X

Lite skeva odds – KFF ska vara favoriter på hemmaplan. Inte överdrivet imponerar av Blåvitt på sistone… 1X.

ettkrysstva210

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 256 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 7 929 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 344 254 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 2/10