Spelförslag EttKryssTvå 21/5

Spelbloggare Publicerat: 20 May 2016

De stora europeiska serierna är avslutade, men det finns fortfarande flera intressanta fajter i lördagens EttKryssTvå-rad. Vårt system kostar 216 kronor och siktet är på 94 344 kr!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

1. Crystal Palace – Manchester United: 1X2

Neutral plan. Crystal Palace har laddat upp inför den här fajten sedan länge och ska ses med god skrällpotential. United är alltid svåra att veta var man har. 5,50x för ettan smakar mumma! Alla tecken tas med.

2. Marseille – Paris Saint-Germain: 2

Neutral plan. Ännu en cupfinal – en mindre oviss sådan. PSG är flera snäpp bättre och kan säkra den inhemska trippeln. Ska bara vinna och spiken är given.

3. Milan – Juventus: 2

Neutral plan. Tuff finalfajt, men Juventus är flera snäpp vassare. Milan en stor besvikelse i Serie A och avslutade svajigt. Tvåa!

4. Bayern München – Borussia Dortmund: 1X

Neutral plan. Final med en klar favorit. Bayern München ska vara bättre, men Dortmund kan ställa till det för vilket motstånd som helst över 90 eller 120 minuter. Klarar max kryss?

5. Sundsvall – Östersund: 1X2

Helt öppet. Sundsvall har varit förvånansvärt starka – men har reaktionen kommit? Östersund väjer framåt. Lämnar ingenting till slumpen.

6. Frej – Örgryte: X2

Frej har svårt att vinna fotbollsmatcher och läcker bakåt. Öis har överraskat, men föll senast mot Sirius efter rött kort. Studsar tillbaka? Kryss-två räcker.

7. Sirius – Degerfors: 1

Nu har Sirius fått fart på maskineriet – och då är de svårstoppade. Degerfors får åka hem med noll. Skulle bli oerhört förvånad annars. Bra spik.

8. Trelleborg – Ljungskile: 2

Chansspik. Ljungskile kommer närmare formen och borde få bättre utdelning. TFF känns knappa, tunna framåt.

9. Värnamo – Syrianska: 1

Får känsla för Värnamo, trots att formen inte är toppad. Syrianska har problem utanför Södertälje – och viss skillnad bör råda.

10. Husqvarna – Trollhättan: 1X

Två parter som inte kunnat prestera. Trollhättan känns dock mer uddlöst och vi har svårt att se Husqvarna kamma noll. Ett-kryss är räcker gott och väl.

11. Kristianstad – Tvååker: 1

Bör skilja ett snäpp. Tvååker plockade en meriterande trea senast medan Kristianstad svek. Nu – tillbaka i normala roller? Ettan spikas till acceptabelt pris.

12. Forward – Umeå: 1X2

Litar inte alls på Forward i den här favoritrollen eller situationen. Umeå är bra, har inte förlorat på fyra raka och kan mycket väl vinna. Öppet.

13. Västerås – Carlstad: 1

Spikar ettan till snålt pris, men visst borde Västerås vinna? Normalt bättre? Carlstad har varit uddlösa på resande fot – förlorat 2/2 och inte målat i dessa.

EttKryssTvå2152016

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 216 kronor
Minsta insats vid 13 rätt: 3 037 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 94 344 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 21/5