Spelförslag EttKryssTvå 23/10

Spelbloggare Publicerat: 22 October 2016
Söndag brukar förknippas med ångest – men med all den sport vi har att se fram emot kan det väl inte annat än att bli en höjdardag? Vi sätter extra piff på den med ett EttKryssTvå-spelförslag och hoppas på storkovan! 

Matcher:

 1. Chelsea – Manchester United: X

Det osar kryss här. Chelsea har problem mot bättre motstånd och möter ett United som totalt stängde butiken mot Liverpool förra veckan? Gästerna ställer upp bussen på nytt och en tajt match är att vänta. Chansspikar!

 1. Málaga – Leganes: 1X

Gästerna stod för en bra prestation senast, men individuella misstag innebar 2-3 i baken mot Sevilla. Dock bra prestation och ska ses med chans att lösa en pinne mot ett Málaga som sällan sprudlar. Ett-kryss.

 1. Sevilla – Atlético Madrid: 1X2

På hemmaplan kan Sevilla ställa till det för vilken klubb som helst. God form för båda parter som hittas uppe i toppen av serien. Finns ingenting annat på kartan; 1X2.

 1. Villarreal – Las Palmas: 1

Ja, på hemmaplan är Villarreal fantastiska. Också normalt klart bättre än Las Palmas. Ettan är acceptabel som spik.

 1. Atalanta – Inter: 12

Förvånansvärt bra har Atalanta varit på sistone – känns superheta. Inter är bättre, men lyckas ändå inte. Upp och ner. Allt eller ingenting här? Etta-tvåa!

 1. Bologna – Sassuolo: 1X

Ja, Sassuolo har problem på bortaplan – och är klart nöjda med kryss här. Bolognas formrad ser inte så skoj ut, men de har varit bättre än den vill antyda. Nära tre pinnar borta mot Lazio senast.

 1. Cagliari – Fiorentina: 2

Vad har hänt med ”Violerna”? Uddlösa på sistone. Men reaktion är att vänta inom kort. Kan få proppen ur mot stackars Cagliari… Nöjer mig med tvåan.

 1. Torino – Lazio: 1

Gillar spiken starkt! Torino är svårt underskattade och extremt vassa på hemmaplan. Usel prestation av Lazio senast – kammar noll nu istället?

 1. RB Leipzig – Werder Bremen: 1

Bästa nykomlingen i Bundesliga på länge, länge, Leipzig. Uppe i topp och nosar. Werder Bremen klassen sämre och får bekänna färg. Etta!

 1. Hammarby – Elfsborg: 1X

Boråsarna är överskattade, vecka efter vecka. Rätt bra form nu, men möter ett Hammarby som röjer framåt. Tar dock med krysset som säkerhetsåtgärd, Elfsborg är ju trots allt starka på plast.

 1. Häcken – Kalmar: 1X

Kryss-ett räcker. Göteborgarna har svårt att vinna matcher, men förlorar också sällan. Kalmar kalasform före förlusten mot Örebro senast – men vinner inte på bortaplan här.

 1. Örebro – Helsingborg: 1

Hade varit annat om ÖSK inte hade chans på fjärdeplatsen, då hade kanske en motivationsskräll kunnat motiveras. Klasskillnad på Behrn Arena?

 1. Rangers – Celtic: 1X2

Bittra rivaer. Celtic vann hemma med 5-1 i det omvända mötet häromveckan – men annorlunda nu med bortaplan samt en CL-match i benen. Skrällbud?

23102016ettkrysstvaVill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 8 861 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 434 626 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 23/10