Spelförslag EttKryssTvå 23/7

Spelbloggare Publicerat: 22 July 2016

Lördagen är här och det innebär att vi bjuder på ännu ett spelförslag från Betssons ”Stryktipsdödare” EttKryssTvå, fylld av svenska matcher. Siktet är inställt på hisnande 179 900 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Falkenberg – Örebro: 2

Botten mot toppen! Gästerna är den klart bättre parten. Falkenberg tappade 3-0 till 3-3 mot Hammarby senast och det borde ha gett självförtroendet en rejäl smäll. Tvåan är spikad!

2. Malmö – Kalmar: 1

Vi håller Malmös favoritskap som stort här. De är klart vassare och Kalmar har ett par tuffa, defensiva avbräck.

3. Norrköping – Gefle: 1X

Varnar för Gefle här. IFK:s schema har varit tufft i och med Europaspelet – och Gefle kan mer än de visat. Spöade Kalmar med 4-2 senast och kan segla vidare på den prestationen. 1X.

4. Dalkurd – Värnamo: 1X

Gästerna har överraskat stort i Superettan, men är sämre på resande fot och borde dippa framöver. Dalkurd kan mycket, men kryssar för ofta. Ett-kryss räcker.

5. Degerfors – Örgryte: X2

Gillar skrällchansen. DIF har förlorat ett par betydande pjäser och Öis är kapabla till en hel del. Utgå från oavgjort och ta det därifrån.

6. Syrianska – Frej: X2

Litar inte alls på Syrianska i favoritposition. De är tabelljumbo, har inte vunnit på sju matcher och möter ett Frej som visade framfötterna före det korta uppehållet. Formen konserverad?

7. Åtvidaberg – Ljungskile: 1X

Svårbedömt. ÅFF har förlorat en av deras viktigaste pjäser i Albornoz. Här saknar dock LSK Hannes ”Killer” Stiller och då blir det knappast tre pinnar.

8. Molde – Sarpsborg 08: 12

God skrällchans – men vi lämnar krysset utanför ekvationen. Känns som ”allt eller ingenting”. Molde har varit uddlösa på sistone, men får de proppen ur ska de vinna.

9. Hammarby – AIK: 2

Given tvåa. Hammarby brukar förvisso vara starka i derbyn, men är klasserna sämre än AIK. Klart missvisande odds.

10. Helsingborg – Häcken: 1X

Gästerna har spelat Europakval och vi kan räkna med trötta ben. Helsingborg är fullt kapabla på hemmaplan, naturgräs, och ska ses med bra chans.

11. IFK Göteborg – Jönköping Södra: 1

Som Blåvitts form är, ska de bara fixa tre pinnar här. J-Södra plockade ner ett uddlöst Djurgården med uddamålet senast, men prestationen imponerade knappast.

12. AFC United – Trelleborg: 1

Bra spiketta. Hemmastarkt mot bortasvagt – och klar klasskillnad. 1,55 smakar bra.

13. Halmstad – Ängelholm: 1X

Mycket upp och ner runt Halmstad, som blivit klart för stora favoriter här. Gästerna fajtas för allt de kan och HBK släpper in mål på löpande band.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 138 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 2 706 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 179 900 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 23/6