9 maj 2019 Chelsea Frankfurt

Spelförslag EttKryssTvå 24/9

Lördagen är snart här och då bjuder vi på Spelbloggare, som alltid, på våra tankar från dagens EttKryssTvå, Betssons ”Stryktipsdödare”. 384 kr kostar systemet – och det kan bli till 307 900 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Arsenal – Chelsea: 1X2

Öppet derby! Chelsea har varit klart bättre de senaste åren – Arsenal förmår inte ens att måla på rivalerna – men ”The Gunners” ska förstås ses som favoriter på hemmaplan.

 1. Bournemouth – Everton: 2

Given spiktvåa – till hela 2,15! Bournemouth ser inte alls bra ut, är tunna och även rätt naiva. Everton är fantastiskt bra just nu och brukar vara vassa även på resande fot.

 1. Liverpool – Hull: 1

Nu är väl 1,20 inte överdrivet lockande för ettan, men här kan det väl bara sluta på ett sätt? Hull har kommit ner på jorden och Liverpool är oerhört vassa. Svåra att handskas med på Anfield.

 1. Middlesbrough – Tottenham: X2

Kryss-två borde räcka. Skiljer förstås en klass, men Harry Kane ser ut att missa matchen och ingen PL-bortamatch är ”enkel”. Men ettan? Nja.

 1. Stoke – West Bromwich: 1X

Vad sysslar Stoke med? Helt under isen! Måste väl vända snart? Men WBA är solida bakåt. Vi kanske skjuter oss själva i foten, men tvåan lämnas utanför ekvationen.

 1. Sunderland – Crystal Palace: 2

Total misär för Sunderland – de får inte alls ihop det. Crystal Palace är formstarka och ska ses med bra chans till tre inkasserade pinnar trots bortaplan.

 1. Swansea – Manchester City: 2

Given spik! Manchester City har spelat ihop nio vinster av nio möjliga under spelåret, i CL, PL och cupen. Swansea veka.

 1. Aston Villa – Newcastle: X2

Aston Villa har inte hittat rätt som nykomlingar i Championship – det har däremot Newcaste, som även de kommer från Premier League. Gästerna har ett överlägset material i serien. Förlorar inte här.

 1. Leeds – Ipswich: 1X

Krysset först. Leeds är oerhört stabila just nu – kommit upp på fötter efter en mardrömsstart. Ipswich förlorar sällan, men bör inte vinna här.

 1. QPR – Birmingham: 1X

Klurigt – vi har svårt att välja sida. QPR ur balans, men kan mer. Gästerna i mycket fin form, men får väl nöja sig med en pinne här? Vid större system; lämna ingenting åt slumpen.

 1. Reading – Huddersfield: 2

Gillar den här skrälltvåan. Reading är svårt skadeskjutna och möter ett briljant Huddersfield, som oväntat toppar serien.

 1. Sheffield Wednesday – Nottingham: 12

Svårt. Ettan närmast, förstås, men den känns lite svajig. Allt eller ingenting? Gästerna har dessutom hämtat in ”Lord” Bendtner. Då kan exakt vad som helst hända…

 1. Jönköping Södra – Kalmar: 1X

Kalmar är i kalasform, men möter ett hemmastarkt J-Södra – och en reaktion borde vara nära. Tvåan långt borta, trots allt.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

 

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 12 418 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 307 900 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 24/9