1 september 2017 Tjeckien Tyskland

Spelförslag EttKryssTvå 26/3

Landskamper och lågdivisionsfajter står på schemat under helgen och således präglas lördagens EttKryssTvå även av det. Vi har spikat ihop ett system till 384 kronor och siktar på mer än halvmiljonen. Blir det 13 rätt, månne?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Tyskland – England: 1

Vänskapsfajt. Ska skilja en del här. Tyskland den klart bättre parten och stärkta av att spela på hemmaplan. Gästerna utan flera betydelsefulla pjäser – bland annat Joe Hart. Ettan spikas till okej siffror.

2. Azerbajdzjan – Kazakstan: X2

Vänskapsfajt. Inte alltför bra koll här. Ska vara jämnt. Kazakstan försvarsstarka och borde ses med stor möjlighet till vinst eller plocka kryss som knapp underdog.

3. Polen – Finland: 1X

Vänskapsfajt. Ett Polen med flera av de starkast skinande spelarna borta ska såklart ändå vara favoriter mot ett mediokert Finland. Men! Skandinaverna har fått in Hasse Backe på tränarposten. Energiinjektion? Klarar kanske kryss.

4. Ungern – Kroatien: 2

Vänskapsfajt. Succé i kvalet och Ungern är klara för EM, men ställdes mot sämre motstånd. Kroatien bör vara numret större. Det är i alla fall känslan.

5. Ryssland – Litauen: 1

Vänskapsfajt. Klasskillnad. Visst, Ryssland har tappat en del de senaste åren, men Litauen är ett blåbär som bara ska mosas. Förlorade exempelvis med 0-4 mot både England och Schweiz i EM-kvalet på bortaplan.

6. Österrike – Albanien: 1X

Vänskapsfajt. Skiljer en hel del i kvalité, men Albanien har visats svårspelade. Kom exempelvis före Danmark i kvalet och ska inte underskattas. Österrike starka, men kan absolut tappa. Gott värde i krysset.

7. Bradford – Millwall: 1X

Handlar om kampen om Championshipbiljetterna. Millwall är svåra att slå, men löser väl max kryss här? Där är i alla fall siktet inställt. Ett-kryss räcker.

8. Chesterfield – Fleetwood: 1X2

Kan sluta hur som helst – botten mot botten. Tveksamma formkurvor. Vi undviker helt enkelt att välja sida – 1X2.

9. Chester – Barrow: X2

En bra bit neråt i seriesystemet, femtedivisionen. Gästerna i fin form – inte torskat på fem matcher – medan Chester haltar lite.

10. Dover Athletic – Torquay: 1X

Toppen mot botten, men Torquay är i kalasform; inte förlorat på sex raka och hållit fyran i 360 minuter. Kan lösa oavgjort.

11. Gateshead – Macclesfield: 1

Tveksam form för värden, men på hemmaplan brukar de vara solida. Möter ett Macclesfield med stora bekymmer – inte vunnit på tio raka.

12. Grimsby – Wrexham: 12

Överdrivet favoritskap för Grimsby? Båda parter är i kalasform, men undertecknad får lite allt eller inget-känsla över det hela. Lämnar krysset.

13. Southport – Guiseley: 1

Bottenstriden kan inte räknas bort för varken Southport eller Guiseley. Färskt tränarbyte för Southport – effekt direkt?

jetttkryssttvååå

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats:  384 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 7 534 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 545 718 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 26/3