14 december 2016 West Ham Burnley

Spelförslag EttKryssTvå 28/8

Med det fina utbudet under helgen bjuder vi på Spelbloggare.se även på ett spelförslag från söndagens EttKryssTvå – Betssons ”Stryktipsdödare”. 13 matcher är tippade och vid bästa möjliga utslag kammas hela 215 985 kronor in!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Manchester City – West Ham: 1

Gästerna är vanligtvis kapabla till mycket, men saknar flertalet ordinarie pjäser, truppen är hårt matchad och formen ser inte alls bra ut. City ångar på och löser tre pinnar.

 1. AIK – Hammarby: 1

Bättrad form för Hammarby de senaste veckorna; inte förlorat på fyra matcher i följd. Dock har man mött flera av motståndarna vid passande tillfällen. AIK är klart bättre, i toppen och vann med 3-0 på Tele2 Arena för en månad sedan. Spik!

 1. Sundsvall – Malmö: 2

Ännu en favorit att lita på. Malmö är solida och jagar titeln. Sundsvall har tappat allt efter sommaruppehållet – inte helt oväntat med spelartappen. Nja, tvåan kan spikas till snålt betalt.

 1. Häcken – Östersund: 1X

Östersund imponerade senast när de styrde totalt mot Djurgården, men är inte alls lika bra på resande fot. Häcken av toppmaterial, men detta kan mycket väl sluta med delad poäng.

 1. IFK Göteborg – Helsingborg: 12

Svårt – men skrällvärde. Blåvitt har fallit ihop som ett korthus under Europaperioden och har en bra bit tillbaka till formen. Helsingborg usla just nu, men har en hög högstanivå även om den sällan visas. 12?

 1. J-Södra – Elfsborg: 1X2

Kan sluta hur som helst. Gästerna normalt bättre, men J-Södra är hemmastarkt. Kan i princip slå vilket allsvenskt motstånd som helst.

 1. Örebro – Falkenberg: 1

Given spiketta. ÖSK är förvisso inte i toppform, men förtjänat mer än raden visat. Falkenberg är hopplös tabelljumbo och här kan siffrorna skjuta i höjden.

 1. Rosengård – Linköping: 1X2

Toppmöte i Damallsvenskan. Tuffa avbräck för värden – Schelin och Marta kan missa. Gästerna ska ses med mycket större chans än oddsen antyder.

 1. Athletic Bilbao – Barcelona: 2

Usel premiär från Bilbao; föll mot Gijón med uddamålet, men siffrorna hade kunnat bli klart större. Barcelona i balans och då är de svåra att rucka på.

 1. Las Palmas – Granada: 1

Las Palmas sprattlade till rejält i premiären och kommer hit med bra känsla. Granada fick kryss mot Villarreal, men är tunna och får det svårt…

 1. Cagliari – Roma: 1X

God skrällmöjlighet. Roma är hårt matchat och föll i CL-kvalet i veckan. Cagliari ska inte underskattas hemma…

 1. Torino – Bologna: 1X

Bra prestation, men förlust för Torino i premiären mot Milan. Var värda mer. Gästerna höll mot sämre motstånd och kan säkert bjuda upp till kamp här, men vinna? Nja.

 1. Monaco – Paris Saint-Germain: 1X

Det luktar skräll. PSG kom undan knappt i premiären och ska inte vara lika starka utan Zlatan Ibrahimovic. Monaco ser ljust på framtiden efter flera fina insatser i början av säsongen.

ETTKRYSSTVÅTJUGOÅTTAÅTTA

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 2 068 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 215 985 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 28/8