Spelförslag EttKryssTvå 30/4

Spelbloggare Publicerat: 28 April 2016

Efter förra veckans uppehåll är vi tillbaka med vårt lördagsförslag från Betssons EttKryssTvå. Systemet innehållet två hel- och fem halvgarderingar till en kostnad av 288 kronor. Siktet är på dryga halvmiljonen!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Norwich: 1X

Båda parter kommer från varsin match mot Sunderland. Arsenal löste bara oavgjort och Norwich föll med 0-3, men resultatet var klart i överkant i den sista matchen. Formen sådär för värden – kan svika. Krysset tas med!

2. Everton – Bournemouth: 1X2

Öppet. Motivations- och formproblem åt båda hållen. Everton förstås favoriter, men de har ju svikit förut… Krysset först.

3. Newcastle – Crystal Palace: 1

Värden är pånyttfödd och fixat oavgjort i de två senaste matcherna, mot Liverpool och Manchester City. Dessförinnan krossades Swansea. Crystal Palace har blickarna på FA-cupfinalen och känns tunna här.

4. Stoke – Sunderland: 1

Stoke har tappat allt – förlorat tre matcher i rad med klara siffror. Mer passande motstånd här, även fast Sunderland har allt att spela för och sett bättre ut. 2,60x motiverar en spik.

5. Watford – Aston Villa: 1

Uselt mot tokuselt. Det är lite av känslan. Watford kanske tappade luften efter uttåget ur FA-cupen senast, men det krävs extremt mycket för att förlora över den hopplösa jumbon, Aston Villa.

6. West Bromwich – West Ham: 2

Klass och motivation talar för West Ham. Välsmakande tvåa. WBA är totalt under isen…

7. Bristol City – Huddersfield: 12

Lite att spela för. Avslappnat och full fart framåt? Borde i så fall minska risken för krysset. Ett-tvåa räcker!

8. Ipswich – MK Dons: 1X

Ena sidan har tappat playoffhoppet, andra kontraktditot. Ipswich är klasserna bättre, men har svårt att vinna fotbollsmatcher just nu – inte en enda av de sju senaste, men fem av dessa slutat oavgjorda. 1X.

9. Leeds – Charlton: 1

Leeds fortsätter prestera trots att de hittas i mittenskiktet, utan chans på playoff. Charlton trillar ur Championship och ser oinspirerat ut. Ettan smakar bra.

10. Nottingham – Wolverhampton: 1X

Svårt. Lagen hittas i mitten och har svårt att vinna, men Nottingham känns snäppet vassare i och med trean över Fulham senast. Krysset först, men vi plockar med ettan.

11. Reading – Preston: 1X2

Två omotiverade och formsvaga lag. Får ingen känsla överhuvudtaget och då är det dumt att lämna ödet till slumpen. Alla tecken med!

12. Rotherham – Blackburn: 1

Jämna lag, vilket också tabellen antyder. Form och hemmaplan talar för Rotherham och då känner vi oss rätt bekväma med spiken.

13. Sheffield Wednesday – Cardiff: 12

Sista chansen för Cardiff – de måste vinna för att kunna lösa en playoffbiljett och peta ner just Wednesday från sjätteplatsen. Allt eller ingenting? Räkna med full fart framåt vid oavgjort sent i matchen.

EttKryssTvå30april

Speltips:

Insats:  288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 4 610 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 555 319 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 30/4