26 september 2016 Falkenberg Hammarby

Spelförslag EttKryssTvå 30/7

Lördagen är snart här och det innebär att vi bjuder på det sedvanliga spelförslaget från Betssons ”Stryktipsdödare” EttKryssTvå. 13 matcher ska tippas – vi siktar på alla rätt och 313 826 kronor in i plånboken!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Gefle – Hammarby: 1X

Att Hammarby, i rådande form, är nere och nosar på siffror runt 2,20x för den raka vinsten – det är ingenting annat än löjligt. Gefle är kapabla, framförallt på hemmaplan och ska ses med stor ”skrällchans”. Ett-kryss!

2. Sundsvall – Norrköping: X

Testar en krysspik. Gästerna har förlorat spelare och tränare, vilket stör. Sundsvall stod för en solid prestation mot Djurgården senast, men det var ett uddlöst motstånd. Tätt och jämnt, är känslan.

3. Östersund – Elfsborg: 1X2

Plastmatta på Jämtkraft Arena och Östersunds hemmafördel minskar markant. Nykomlingen har dock visat att de kan rucka till de stora pjäserna och Elfsborg är inte fullt stabila. Ingenting lämnas till slumpen.

4. Ljungskile – Halmstad: 1X

Svårt. Ljungskile hade oflyt senast och var värda mer. Reaktion nu – mot ett Halmstad utan vinst i tre raka bortamatcher? Skrällvarning!

5. Trelleborg – Dalkurd: 1

Gästernas maskineri hackar något och det borde passa ett hemmasolitt Trelleborg väl – faktum är att de ännu inte förlorat på Vångavallen. TFF plockar samtliga tre pinnar till 3,10x i kupongen…

6. Ängelholm – Sirius: 2

Det är ännu oklart, men Ängelholm verkar väldigt nära en konkurs. Om det inte blir så – räkna med uppretade spelare. Mot seriens bästa lag blir det tufft…

7. Köpenhamn – Nordsjälland: 1X

Tätt spelschema kan svåra till saker för ett formstarkt Köpenhamn. Gästerna är dock starka och kan mycket väl knipa en pinne, men tre? Nja.

8. Assyriska – Åtvidaberg: 12

Tufft, tufft för Assyriska som har mer att visa. Åtvidaberg är en del upp och ner, framförallt på resande fot. Allt eller ingenting? Ett-två!

9. AIK – Falkenberg: 1

Nu har AIK precis spelat EL-kval, men de ska ändå inte störas av ett tunt bottengäng i Falkenberg… Ettan borde stå som skriven i sten.

10. Häcken – Helsingborg: 1

Häcken vann med 2-0 senast – borta mot just Helsingborg. På hemmaplan är man solida och plastmattan hjälper till. Spik!

11. Jönköping Södra – IFK Göteborg: 1X2

Öppet. Blåvitt vann det omvända mötet och J-Södra har deras, i min bok, bästa spelare i Calisir avstängd. Men! IFK kommer från en hejdlöst usel prestation i Europaspelet; förlust mot finska HJK – på hemmaplan.

12. Frej – GAIS: 1X

God form i Frej – inte förlorat på fem matcher efter varandra. GAIS, då? De kan inte vinna på resande fot, som det verkar. 1X känns starkt.

13. Varberg – AFC United: 1

Hemmastarka Varberg föll hårt mot GAIS senast, men har fin form i övrigt. AFC United är inte helt att lita på som de presterat de senaste veckorna. Bra etta!

ettkrysstvåtrettiosju

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 32 374 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 313 826 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 30/7