EttKryssTvå 3 september 2016

Spelförslag EttKryssTvå 3/9

Och då var vi här på nytt – lördag! Helgen bjuder på massvis av fotboll från de lägre divisionerna i England och det är dessa som präglar dagens EttKryssTvå-papper. Vi har tippat 13 matcher och bästa möjliga utslag ger oss hela 690 261 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Bolton – Southend: 1

Fem matcher är spelade och Bolton har redan visat att de är för bra för tredjedivisionen. Nu är de dessutom förstärkta med flera nyförvärv. Behaglig uppgift. Etta!

 1. Bury – Port Vale: 1X

Öppet, men 1X borde väl räcka? Bury har inlett sådär, men stod för en löjligt fin återhämtning senast. Port Vale har överraskat, men är absolut nöjda med en pinne här.

 1. Fleetwood – Coventry: 1

Värden har löst fantastiskt fina resultat i starten av spelåret – enda förlusten mot urstarka Bolton. Coventry nere i botten och tampas. Förlorat båda bortamatcherna hittills. Spik!

 1. Millwall – Bradford: X2

Skrällbud, precis som vi nämner i vårt speltips inför matchen. Bradford ser solida ut och kan slå hårt här. Dessutom förstärkta. För den som vill safea; alla tecken med.

 1. Oldham – Shrewsbury: 1X

Två parter ur form. Känns som en klassisk kryssmatch, men ettan borde ändå tas med…

 1. Oxford – Rochdale: 1

Undre halvan-match. Det ska dock skilja lite och på hemmaplan ska Oxford ha alla möjligheter att knipa tre pinnar mot ett Rochdale som ännu står med en nolla i segerkolumnen. Fullt acceptabel spik.

 1. Notts County – Grimsby Town: 1

Stark etta. Notts County är i fin form; radat upp tre raka treor och möter en motståndare som förlorat 5/6 senaste fajterna. 2,65 för ettan smakar mumma.

 1. Wimbledon – Chesterfield: X2

Skrällbud! Chesterfield inte lika vassa just nu, som för ett par veckor sedan – men möter ett Wimbledon helt ur slag. Kryss-tvåa!

 1. Crewe – Doncaster Rovers: X2

Undertecknad är inte alls förtjust i vad Crewe presterat på sistone. Doncaster? Treorna bara radas upp. Krysset tas med, men spiken fungerar för den som vill banta systemet.

 1. Luton – Wycombe: 1

Det stinker hemmavinst här. Luton ser solitt ut efter två raka vinster och en andraplats i tabellen. Wycombe är inte utan chans, men till strax under dubbelt är det på plats med ett rakt spel.

 1. Morecambe – Leyton Orient: 1X

Värden överraskar enormt, stormar fram och hittas på toppen av kullen i League Two. Leyton är, på pappret bättre, men i en utsatt position här. Ett-kryss!

 1. Portmouth – Crawley Town: 1X

Klar hemmafavorit, men såhär stor? Nja. Gästerna är kapabla och det skulle inte förvåna överdrivet om de skulle lösa en pinne…

 1. Yeovil – Blackpool: 1X

Yeovil kan mer och har blivit förstärkta. Blackpool imponerar inte alls, men så extremt mycket ska inte skilja lagen. Slutsats? Ett-kryss!

ETTKRYSSTVÅTRENIOVill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 256 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 43 601 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 690 261 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 3/9