Spelförslag EttKryssTvå 4/12

Spelbloggare Publicerat: 3 December 2016

Superhelgen fortsätter och söndagen bjuder på en handfull sevärda matcher runtom i Europa. Många av dagens EttKryssTvå-matcher är ovissa och vårt system till 288 kr kan förvandlas till mer än – 800 000 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

1. Everton – Manchester United: 1X2

Grovt överskattat United. Nu är förvisso Everton i rätt halvdan form, men endast en pinne skiljer dem åt i tabellen. Helt öppet och krysset bör tas först och sedermera arbeta ut mot kanterna. 1X2 att föredra.

2. Athletic Bilbao – Eibar: 1X

Varnar för krysset. Bilbao är solida på hemmaplan, men möter ett kapabelt motstånd och är drabbade av flera tuffa avbräck, bland annat på spetsen på Aduriz. 2-1/1-1? Tvåan bör dock kunna undvikas, även vid större system.

3. Alavés – Las Palmas: 2

Skrällspik. Las Palmas klart bättre och ska ses med bra chans att putsa på ett annars tråkigt bortafacit. Alavés har överpresterat rejält på sistone – reaktion nu?

4. Sporting Gijón – Osasuna: 12

Katastrofal form för båda parter. Löjligt viktiga poäng på spel i bottenstriden också. Räkna med att såväl Gijón som Osasuna kommer jaga trean. Krysset inte relevant?

5. Valencia – Málaga: 1X2

Öppet. Valencia är inte att lita på i favoritposition, fastän de sett lite bättre ut på sistone. Gästerna saknar två nya försvarspjäser, blöder defensivt – men levererar framåt. Vi dissar slumpen, helt enkelt.

6. Fiorentina – Palermo: 1

Given etta – systemets säkraste spik? Fiorentina lite sådär på sistone, men utmärkt chans att studsa tillbaka. Palermo ny tränare på nytt, nummer 31 sedan 2002, och har tre viktiga pjäser avstängda. Hopplöst i bortalägret.

7. Lazio – Roma: 1X

Romderby och toppfajt. Delar samma arena, men ändå knapp fördel Lazio – inte förlorat på nio matcher efter varandra. Gillar deras chanser till poäng.

8. Sampdoria – Torino: 1X

Grym form för Torino, men borta mot ett form- och hemmastarkt Sampdoria blir det svårt att förlänga segersviten. Nöjda med kryss? Absolut. 1X!

9. Pescara – Cagliari: 1

Reaktionskänsla! Pescara har radat upp förluster, men haft ett tufft spelschema och möter ett Cagliari som vann oförtjänt senast. Vid större system; 1X.

10. Darmstadt – Hamburg: 1

Urusel form för Darmstadt, men bättre chans att studsa tillbaka får de inte. HSV lite uppåt på sistone, men jumbo och fortfarande utan vinst på de 12 inledande seriematcherna. Etta?

11. Augsburg – Frankfurt: X2

Nu har Augsburg förvisso fått till defensiven, hållit nollan i tre raka matcher – men Frankfurt – 4-2-0 i resultatraden – blir svåra att stoppa just nu. X2 räcker.

12. Rennes – Saint Etienne: X

Svårt. Saint Ètienne ger dock ett helt okej intryck, defensivt stabila. Håller det tajt – krysset tas som en spik.

13. Nice – Toulouse: 1

Nice har till viss del tappat stilen, men är alltjämt etta i serien och borde kunna knäcka ett tråkigt och energifattigt Toulouse. Ettan känns bra.

ska%cc%88rmavbild-2016-12-03-kl-16-03-33

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

 

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 30 216 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 806 343 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 4/12