EttKryssTvå 6 augusti 2016

Spelförslag EttKryssTvå 6/8

Championship har premiär i helgen och det sätter extra piff på lördagens EttKryssTvå – Betssons ”Stryktipsdödare”. Siktet är inställt på dryga 1,1 miljoner kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Falkenberg – J-Södra: 1X

Nu är Falkenberg, i min bok, seriens i särklass sämsta lag men att de ställs ut som såhär pass stora underdogs hemma mot ett bortasvagt J-Södra är ingenting annat än felaktigt. Helgardering kan testas, men vi nöjer oss med 1X.

 1. Östersund – Sundsvall: 1X2

Svårt! Bra kapacitet i såväl Östersund som Sundsvall, men svårt att veta var de står just nu. Slutsats? 1X2!

 1. Degerfors – Ängelholm: 1

Nu har även spelarna tröttnat och moralen kommer svika för Ängelholmspelarna som blir överkörda av ledningen gång på gång. Nära konkurs. Degerfors är kapabla och spikas.

 1. Sirius – Varberg: 1X

Givetvis är Sirius klar favorit, men tabellsexan Varberg är inget brödgäng och ska ha större möjlighet att knipa en pinne än vad oddsen antyder.

 1. Birmingham – Cardiff: X

Spikkrysset måste ändå testas här. Birmingham svek i fjol och får det nog svårt att utmana högre upp i tabellen nu. Cardiff har kraft och får ses som bättre – men säkerligen nöjda med kryss här. Krampaktig premiär slutar i just – oavgjort?

 1. Blackburn – Norwich: 1X2

Extremt svårt och vi lämnar ingenting till slumpen. Norwich är klart starkare, men premiärer och skrällar går ofta hand i hand…

 1. Bristol City – Wigan: 2

Båda parter kan överraska i år… Wigan blir en frisk fläkt. Känns som en bra skrällspik, om än vågad sådan.

 1. Derby – Brighton: 1

Två väntade toppkonkurrenter möts. Finns dock större potential i hemmastarka Derby och tränarbytet borde ge effekt. Etta!

 1. Huddersfield – Brentford: X2

Skrällbud! Gästerna ska inte underskattas och Huddersfield har gjort stora rockader i truppen – tar tid innan samarbetena prickar?

 1. Ipswich – Barnsley: 1

Ipswich ska utmana om playoffbiljetterna – bra standard i truppen. Barnsley kommer från tredjedivisionen och nykomlingar tenderar att skrälla i premiärer, men här får de nog erkänna färg.

 1. Nottingham Forest – Burton: X2

Ännu en sårbar favorit! Forest har inte imponerat under transferfönstret – till skillnad från ett tänt Burton Albion. Kryss-två!

 1. Reading – Preston: X2

Svårt, men känslan säger – skräll. Reading är orutinerat och Preston mer än kapabelt. Mja, X2 får räcka.

 1. Rotherham – Wolverhampton: 2

Rotherham är en av de starkaste nedflyttningskandidaterna i min bok – får det rejält tufft. Wolverhampton har en stark trupp och ska vara klasserna bättre. Smakrik tvåa till 2,55.

EttKryssTvå 6 augusti 2016Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 86 450 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 308 572 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 6/8