Speltips, Aberdeen – Hearts 12/5: Målspel plockas till 1,80

En i praktiken betydelselös fajt ska utspelas i skotska Premiership. Aberdeen välkomnar Hearts till Pittodrie Stadium. Betyder tabellsituationen att en fartfylld, och således målrik, match är att vänta?

De sex bästa har gallrats bort sedan en tid tillbaka – som det är i den skotska serien när en tabellen ska spikas – och för dessa två återstår bara två matcher innan uppehåll och vila väntar. Celtic är, föga förvånande, redan klara vinnare medan Aberdeen spikat andraplatsen och Hearts den tredje. Klappat och klart.

Således är det en i flera bemärkelser rätt ointressant fajt ska ska utspelas på Pittodrie Stadium. Spelarna får helt enkelt försöka hitta motivation att få resultat, eller i alla fall bjuda supportrarna på bra prestationer, såhär i den absoluta slutspurten.

Peter Pawlett och Adam Rooney är skadade och missar matchen för Aberdeen. Gästerna har Igor Rossi, Soufian El Hassnaou samt Billy King out.

Överspelet plockas

Svårbedömd match i och med tabellsituationen som råder, men i och med att resultat inte kommer behöva att bevakas – kan vi räkna med full rulle åt båda håll.

Det är ju ofta så. När man inte behöver bevaka resultat, att defensiven kan lämnas lite i andra hand. Det finns liksom utrymma att sätta i växeln; pusha upp positionerna och bjuda supportrarna på en underhållande tillställning.

Denna tendens har vi fått se klart och tydligt hos Aberdeen, som också är hyfsat offensivt lagda; de har åtta raka matcher som bjudit på minst tre baljor. Senast blev det en rejäl målfest borta mot Celtic när förlustsiffrorna skrevs 2-3. Fyra av Hearts senaste sju matcher har också passerat 2,5-målslinan.

Fart, fläkt och – målrikt? Över 2,5 mål spelas till 1,80 x insatsen hos Mybet.

Unik bonus: Bara för våra läsare 200% hos Bethard

Sätt in 500 kr - Få 1 500 kr att spela för hos Bethard.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 12/5
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 27%
2: 26%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 49%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!