Speltips, AFC Bournemouth – West Bromwich 10/9: Stort skrällbud!

Spelbloggare Publicerat: 9 September 2016

AFC Bournemouth och West Bromwich utgör varsin halva i en av lördagens mindre heta bataljer, men värde har vi alltjämt hittat, dessutom klart sådant. Vi undrar; har inte värden plitats ut som lite väl stora favoriter?

Botten mot botten? Det är åtminstone två klubbar som tippas tampas runt i de nedre regionerna av tabellen. Kan de till och med vara nedflyttningskandidater?

Hittills har i alla fall inte Bournemouth övertygat om motsatsen – att de hör hemma i Premier League – och man hittas på nästjumboplatsen med en inkasserad pinne, vilken kom mot Crystal Palace, medan övriga två matcher förlorats, när West Ham och Manchester United stått som motståndare. Knepigt schema, ska dock nämnas.

West Bromwich, som coachas av en av undertecknads favoriter, Tony Pulis, har en vinst, ett kryss och en förlust i kolumnen, vilket får ses som snäppet bättre än acceptabelt när man ställts mot Crystal Palace, Everton och Middlesbrough.

Lagen kommer till spel utan nya skavanker, med mer eller mindre hela trupperna intakta, och kommer således kunna ställa ut slagkraftiga startelvor. Positiva besked!

Skrällvärdet enormt

Givetvis ska Bournemouth vara favoriter i en match som denna på hemmaplan, men här har marknaden och oddssättarna en lite väl stark tro på deras kvalitéer. Med andra ord; skrällvärdet är stort.

Det känns delvis som en match som borde passa Bromwich, som är erkänt försvarsstarka. Bournemouth vill spela en framåtlutad, offensiv och glädjefylld fotboll, men utan att riktigt kunna hantera det.

Gästerna är dessutom enormt förstärkta inför den här matchen. Nacer Chadli har hämtats från Tottenham och det nyförvärvet är det bara att gratulera för – en klasspelare ut i tåspetsarna. Gjort flera bra säsonger i ”Spurs”, men klarade inte av att ta en ordinarie plats i årets konkurrenssituation. Nytändning nu, möjligen.

Förra årets identiska möte slutade oavgjort, 1-1, och Bournemouth har haft bekymmer att prestera på hemmaplan. Bortamötet, det vann man faktiskt.

Vi får 1,88 gånger pengarna för West Bromwich +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – och till de siffrorna är det bara att kasta in polletterna. Stort, stort värde! Mer rättvisande odds; 1,70x kanske?

Saknar du ett konto hos Bet365, som dukar ut det bästa oddset för spelet? Få 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem här!

Speltips:

Speltips: West Bromwich +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 10/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: