bournemouth west ham 12/1

Speltips, AFC Bournemouth – West Ham 12/1: Missvisande 1×2-odds

AFC Bournemouth och West Ham ryker ihop på Vitality Stadium när Premier League är tillbaka under tisdagen. Vi ställer oss frågan; om värdens favoritskap inte blivit för stort?

Förutsättningarna har inte varit de bästa och efter dem har Bournemouth varit mer än okej. Första säsongen i Premier League – någonsin! – och det med en relativt tunn trupp. Ändå ser det ljust ut i kampen om förlängt kontrakt i förstadivisionen; ner till det röda tabellområdet skiljer fyra pinnar.

Laget är förbannat ojämnt – det kan lika väl vara en styrka som svaghet – och topp-prestationer blandas med usla sådana. Exempelvis har man vunnit över Manchester United, Chelsea och just – West Ham. Men ja, också förlorat matcher där man varit klara favoriter på förhand.

West Ham har levererat oväntat fina resultat under spelåret och var under en period uppe och fäktades i det absoluta toppskiktet – nu är man dock ”bara” på sjätteplatsen, med en pinne upp till Manchester United på den femte, som också leder till Europa. Vad det verkar som kan man absolut vara att räkna med.

Precis som Bournemouth, är Slaven Bilic manskap också extremt ojämna i sina prestationer. Man slår ofta bra ur underdogrollen, sämre när man på förhand är favoriter.

Dubbelchansen smakar fint

Anfallaren Benik Afobe, nyförvärvet från Wolverhampton, kommer eventuellt debutera för Bournemouth. Det mesta talar dock för att han inleder på bänken och får begränsat med speltid.

Mycket positiva besked för West Ham – Dimitri Payet är tillbaka i, som det väntas, 90-minutersskick efter en tids skadefrånvaro.

I skrivandets stund står 1×2-marknaden i 2,10-3,60-3,80 – klart missvisande siffror. Hade velat skjuta över två-tre decimaler från krysset och tvåan, till ettan. I alla fall om jag haft den hedervärda titeln som oddssättare. Nu är det bara att tacka och bocka för värdet som lämnas.

Innan 2-1-vinsten borta över Birmingham City, huserande i Championship, i FA-cupen, i slutet av förra veckan hade Bournemouth inte vunnit på tre raka matcher; kryssat mot Crystal Palace och Leicester. Förlust mot Arsenal. Matcher man också blev nollade i. Formen inte alltför bra, med andra ord.

West Ham har däremot tre vinster efter varandra uppradade samt åtta i följd utan förlust. Faktum är att man bara förlorat fyra av 20 matcher i seriespelet – man är oerhört svårspelade. Är dessutom som bäst när man får spela tillbakalutat och motståndarna vara spelförande, vilket Bournemouth alltid eftersträvar – ett stort bollinnehav.

West Ham +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – finns till fina 1,85x och det spelas med glädje.

Speltips:

Speltips: West Ham +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 12/1
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
AFC Bournemouth 2,10
Oavgjort 3,60 Regler och villkor gäller.
West Ham 3,80
Över 2,5 mål 2,10
Under 2,5 mål 1,85

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 48%
X: 28%
2: 26%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 54%