Speltips, AFC Wimbledon – Swansea U23 30/8: Skrällvärde på mindre känt vatten

Spelbloggare Publicerat: 29 August 2016

Spelutbudet i början av veckan har varit tunt och nu har vi fått arbeta hårt med spaden för att hitta värdeobjekt att dela med oss av på nytt. EFL Trophy står på menyn och en av alla de matcher som spelas är mellan AFC Wimbledon och Swansea U23 – och då är våra tankar starkt skrällbetonade.

Snabblänkar: Oddsjämförelse | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

EFL Trophy är varken den största eller mest ärofyllda cupen i England, men som alltid – en titel står på spel, och det är på de flesta håll och kanter motivationsfaktor nog.

Cupen har först ett gruppspel, indelade fyra och fyra, med klubbar från League One och Two samt en handfull av Premier League-lagens U23-herrar – för de en chans att vädra spelare som är hyfsat nära startelvan och även en del yngre förmågor. Måttstockarna är det ju inte fel på i alla fall.

AFC Wimbledon har lurat runt i de lägre proffsdivisionerna de senaste åren. Förra året avancerade de upp från League Two via playoff och som väntat har de fått problem väl i tredjedivisionen. Tre raka förluster i upptakten av serien har följts upp av två kryss, vilket ställer dem på jumboplatsen. När – om – ska det vända?

Den raka tvåan lockar

Det är alltid tunt med information inför den här typen av matcher, åtminstone till strax före avspark, men det också för alla parter – oddssättare och spelbolagen inkluderade.

I vissa fall öppnar det bara uppe större värdemöjligheter – här är en av dessa.

Endast fem matcher spelade till trots – AFC Wimbledon är i kris och de behöver ställa in fullt fokus på seriespelet. Således kommer den här turneringen olägligt och att det kommer bli på tal om rotation är som skrivet i sten.

Nu skiljer det en hel del mellan a-herrarna och U23-ditot – men det är alltjämt ett kapabelt manskap som Swansea kommer ställa ut. Illa ser det inte heller ut för U23-sektionen; de toppar årskullens serie med tre vinster av tre möjliga. Kanske mer yngre betonat nu, men visst finns det klass…

En skräll kan mycket väl lura runt hörnet…

Den raka tvåan, Swansea att vinna, spelas till 4,00 x insatsen hos Ladbrokes, som ni får 1 000 kronor i bonusspel hos här!

Speltips:

Speltips: Swansea U23 vinner, rak tvåa
Odds: 4,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 30/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: