10 oktober 2017 Portugal Schweiz

Speltips, Albanien – Schweiz 11/6: Bet365 ute på tunn is

Oddssättarna kan inte komma överens på hörnmarknaden inför 15:00-fajten mellan Albanien och Schweiz som stänger den första omgången i grupp A. Vi investerar i ett spelobjekt till 2,10 x smeten.

Historia är skriven! Albanien är i deras första europeiska mästerskap – någonsin. Tiotusentals albaner finns nu i Frankrike för att fira, hylla och stödja deras landsmän på planen. De kommer, utan tvekan, bidra till den stora fotbollsfesten.

Det satt dock långt inne och man fajtades länge med Danmark om andraplatsen, bakom suveräna Portugal i kvalet. En 3-0-vinst över Armenien i den sista omgången medan danskarna förlorade över den nämnda ettan bäddade för att den här direktbiljetten kunde plockas.

Annorlunda situation för Schweiz, som är desto mer vana att medverka i den här typen av sammanhang. De är starkt favorittippade att plocka andraplatsen, efter väntade ettan, värdnationen Frankrike, före just Albanien och Rumänien. Men ja, då blir det här en nyckelfajt – och ett supermotiverat och -inspirerat Albanien kan säkert streta emot.

Intressant kuriosa är att två bröder möter varandra för första gången någonsin i ett europeiskt mästerskap – Albaniens Taulant Xhaka och Schweizs Granit Xhaka. Räkna med en intressant match i matchen på mittfältet.

Underspelet favorit

Nåja, hörnmarknaden var det.

Vi fokuserar på Albaniens utsatta lina, vilken är på 3,5. Bwin anser att underspelet ska vara klar favorit och Bet365 tvärtom. 2,00-2,10 är siffrorna på marknaden, med en återbetalning på sanslösa 102%.

Var värdet finns är, vad vi menar, tveklöst.

Schweiz kommer styra och ställa. För Albanien handlar det om att hålla ihop försvaret och vinna den fysiska kampen, för tekniskt är de flera snäpp bakom sina motståndare. Sannolikt blir det få, korta perioder i matchen där Albanien styr.

Det här med att styra och ställa kan Schweiz också. De vill ha ett stort bollinnehav och de mindre namnstarka motståndarna i kvalet fick varken ha speciellt mycket boll eller skapade dito på hörnfronten. Albanien var även de rätt hörnsnåla…

Som jag målat upp matchbilden, är valet av spelobjekt enkelt. Albanien under 3,5 hörnor spelas till 2,10 x smeten hos Bet365. Skulle kunna spelas minst 15 punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Albanien under 3,5 hörnor
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, lördag 11/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 17%
X: 29%
2: 54%
Över 2,5 mål: 37%
Under 2,5 mål: 66%