Speltips, Argentina – Bolivia 15/6: Specialspel synas till 4,50

Spelbloggare Publicerat: 14 June 2016

Slutspelsbiljetten är klar för Argentina och de ställs mot ett Bolivia som redan åkt ur mästerskapet med huvudet före. Vi har tittat lite närmare på en specialmarknad och plockat ut en 4,50-oddsare med fantastiskt spelvärde.

Förhandsfavoriten till Copa America-titeln har hittills hållit för förväntningarna; stått upp med bravur när Chile värjts undan med 2-1 och Panama med förkrossande 5-0. I praktiken är också förstaplaten löst – det enda som skulle kunna sätta stopp för det är om man förlorar här och tappat in sex mål i målskillnaden mot Chile eller tio mot Panama, vilka ställs mot varandra två timmar innan avsparken mellan dessa två.

Inte alls förvånande att Bolivia, som har deras sämsta trupp på flera år, hittas i botten heller. De har förlorat med 1-2 mot såväl Panama – redan då var hoppet sinat – och Chile. Klart förbättrad prestation mot de sistnämnda, men det är klart att det tär på moralen i truppen att ha kammat noll på två matcher, varav en mot ett Panama som man borde kunna slå.

Messi får en halvlek?

Har, som nämnt, hittat ett fantastiskt intressant spelobjekt till 4,50 x insatsen.

Flera startspelare, spetspjäser, väntas få inleda på bänken; vilas upp inför slutspelet, men det är också sannolikt att de här kommer bytas in för att hålla formen konserverad. Två som väntas byta av varandra är Gonzalo Higuaín och och Sergio Agüero.

Men framförallt! Leo Messi, som spelats in långsamt, är en möjlig inhoppare. Det står mellan att han startar matchen och spelar en halvlek eller får komma in tidigt i andra. Han håller ju på att slussas in i det hela efter små skadebekymmer och på 30 minuter smällde han in tre baljor mot Panama.

Mycket möjligt att Messi kommer in i matchen och får nästan en hel halvlek med andra ord.

Inhoppare att måla spelas till 4,50 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Inhoppare att måla
Odds: 4,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 04:10, natten mot onsdag 14/6
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: