Argentina Uruguay 2 september 2016

Speltips, Argentina – Panama 11/6: Gruppfinal – men klasskillnad

Nästa sena nattmacka från Copa America bjuder Argentina och Panama, som båda vann respektive premiär, på och då tror vi att klasskillnaden kommer visas direkt. Bombsäker etta?

Toppen mot den absoluta botten.

Som solklara favoriter till titeln klev Argentina in i det här mästerskapet – Panama är förstås tippade bland de nationer med minst chans till den. David mot Goliat är det vi har här. Ett erfaret landslag fyllt av superstjärnor, mot ett helt utan.

I premiären lämnades positiva besked av Argentina. De värjde undan Chile – en av titelaspiranterna – med 2-1 på Levi’s Stadium, men ska nämnas att de fick hjälp av motståndarnas keeper, speciellt vid den första baljan. Dock en stabil prestation och starkt att plocka tre pinnar – utan fixstjärnan Leo Messi.

Segersiffrorna blev desamma för Panama i deras premiärfajt. Måstematchen mot Bolivia, en annan blåbärsnationen, vanns efter stor dramatik. Så sent som i den 87:e minuten kunde Blas Pérez forcera in 2-1-baljan – hans andra för kvällen.

Målar i båda halvlekar

Givetvis är Argentinas favoritskap stort hos spelaktörerna – men tillräckligt? Nja. Det här kan bli en rejäl överkörning, är känslan – vilket oddssättarna inte är lika övertygade om.

Att vinna premiären över Chile var ett stort styrkebesked från Argentina – en match där man var utan den store stjärnan Leo Messi. Nu ser det ut som att Barcelonaanfallaren kommer kunna medverka, till och med eventuellt från start, och det betyder att offensiven stärks rejält.

Och att Panama ska kunna stå emot Messi, Gonzalo Higuaín samt Ángel di María med flera – nja. Det har vi svårt att se.

Som kollektiv är Panama helt okej – defensiven hålls ihop efter förmåga – men de flesta man mött under de senaste åren fungerar inte som måttståck till Argentina. Och mot Bolivia kunde absolut fler än den där ena baljan släppts in.

1,86 x smeten får vi för att Argentina ska måla vid minst ett tillfälle i båda halvlekarna och det är mer än acceptabelt betalt. Polletter – in!

Speltips:

Speltips: Argentina mål i båda halvlekarna
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 03:30, natten mot lördag 11/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 83%
X: 14%
2: 5%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 43%