Argentina Venezuela 19 juni 2016

Speltips, Argentina – Venezuela 19/6: Mästerskapsfavoriten mot superskrällen

Natten mot söndagen bjuder på två kvartsfinaler från Copa America – den ena mellan Argentina och Venezuela. Oddssättarna menar att klasskillnad ska råda; har de rätt i det?

Två vinster och ett kryss – rejäla skrällar – till trots, Venezuela lyckades inte lösa förstaplatsen i grupp C, men prestationerna de stod för var fenomenala. Jamaica och Uruguay besegrades och en pinne löstes mot Mexiko. De två sistnämnda; på pappret klart starkare fotbollsnationer än Venezuela.

Som väntat plockade Argentina slutspelsbiljetten helt utan bekymmer. Tre vinster av tre möjliga – mot Chile, Panama och Bolivia – samt en målskillnad på hisnande 10-1 blev facit för mästerskapsfavoriten. Ska också nämnas att fixstjärnan Leo Messi inte spelade en enda av dessa matcher från start.

Vann med 3-0 senast

Med tanke på insatserna i gruppspelet ska förstås Venezuela inte viftas bort som ett blåbär i sammanhanget – men visst borde Argentina vara minst två nummer större här?

Klasskillnad råder trots allt. Argentina har ett helgjutet lag fyllt av fantastiska spelare, framförallt i offensiven och här talar det mesta för att Messi är redo för att ha brottats med skadebekymmer. Ett gigantiskt plus.

Anmärkningsvärt är att senast dessa två nationer möttes vann Argentina med klara tre mål mot noll. Tittar vi ännu längre tillbaka i tiden har de vunnit 12 av 13 inbördes möten. Nu var styrkeförhållandena helt annorlunda förut, men skillnaden är alltjämt stor.

Venezuela har presterat långt över den egentliga standardnivån hittills – och risken är att de faller ihop totalt nu när mästerskapet kommit in i slutspelsskedet.

Argentina -1 mål (3-vägshandikapp) – spelet sitter vid tvåmålsvinst eller större – spelas till godkända 1,88 x smeten hos 24hBet. Spelvärde bör finnas några punkter neråt, men blir det på tal om ett större oddsdropp rekommenderas det att hålla fingrarna borta.

Speltips:

Speltips: Argentina -1 mål (3-vägshandikapp)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 01:00, natten mot söndag 19/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 78%
X: 17%
2: 8%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 44%