19 oktober 2016 Arsenal Ludogorets

Speltips, Arsenal – Ludogorets 19/10: Total klasskillnad på Emirates Stadium

Ett formstarkt Arsenal kan bättra på deras position i Champions League-gruppspelet när bulgariska Ludogorets står för motståndet på Emirates Stadium. Och visst ska det vara klasskillnad från början till slut?

Det blåser varma vindar i London. Arsenal har inte förlorat sedan seriepremiären mot Liverpool – sedan dess har tio matcher spelats – och har även fem raka vinster uppradade. Nu senast värjdes Swansea undan med nöd och näppe, 3-2. Nu är man till och med delad tabelletta med Manchester City.

Champions League-äventyret ser extra spännande ut. Bortafajten mot PSG, som är den väntade konkurrenten om plats nummer ett, fick man kryss i och nu senast plockades Basel ner med stabila 2-0 – resultat som innebär att ”The Gunners” sitter i förarsätet.

Gästerna är gruppens väntade slagpåse, men de är faktiskt inte så illa ut två omgångar in i händelserna. Siktet är förstås inställt på tredjeplatsen och således slutspel i Europa League och tack vare 1-1 borta mot Basel har man en liten fördel där, fastän schweizarna alltjämt är klara favoriter. 1-3 i baken mot Paris Saint-Germain senast var väntat.

Det ser ut som att Ludogorets kommer till spel med hela truppen intakt – positiva besked! Arsenal har ett par långtidsskadade spelare, men det ser ut som att spetsen Oliver Giroud är fit for fight efter en kortare skadeperiod.

Arsenal minusspelas

Det här är en match som Arsenal ska och kommer vinna. Punkt.

Frågan är snarare; med hur stora siffror?

Och undertecknad är lite inne på att siffrorna kan komma att skjuta i höjden. Det är klar klasskillnad mellan parterna – och dessutom är Arsenal i rena kalasformen; värjer undan motstånd efter motstånd.

Med fem raka vinster sätter Arsenal sannerligen nivån inför matchen. Under den här perioden har de vunnit med bland annat 3-0 över Chelsea och 2-0 över Basel. Motståndare som är ljusår bättre än bulgarerna.

Nu löste ju Ludogorets 1-1 borta mot Basel, men det var med rejält flax. Mötte dessutom en trött motståndare som inte alls nådde upp i normal standard. Inte ens i närheten av den.

Som nämnt, siffrorna kan mycket väl skjuta i höjden och vi spelar Arsenal -2,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid vinst med ”bara” två baljor – till trevliga 1,925 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Arsenal -2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,925 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 19/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 11%
2: 4%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 33%