22 januari 2017 Arsenal Burnley

Speltips, Arsenal – Norwich 30/4: Insatsen ska dubblas

CL-jagande Arsenal ställs mot ett Norwich som spelar för kontraktet på Emirates Stadium. Båda parter är ute efter tre pinnar, men det känns som att oddssättarna överdriver målmöjligheterna och vi väljer sida på en av de utsatta mållinorna.

Hämta en ny bonus! Här hittar ni Sveriges bästa bonusguide med spelbolagens bästa kampanjer.

Givetvis är eftersmaken bitter i och med att titelracet lämnats och att man blev utskickade ur Champions League, men skulle Arsenal fixa en tredjeplats får det ses som acceptabelt. Annars? Ett fiasko. Precis som Manchester City ovan, står man på 64 inspelade pinnar, men med sämre målskillnad och allt står till de tre avslutande matcherna.

Ännu värre är situationen för Norwich. De står placerade som tredjejumbo, i det helröda tabellområdet, och sju siffror i målkolumnen skiljer dem från säker mark. Det är oerhört tätt i botten, mellan de tre konkurrenterna som kämpar om överlevnad. Det ser dock lite mörkt ut för Norwich efter förlusterna över Sunderland och Crystal Palace – två matcher man hade kunnat kräva klart mer i.

Mer eller mindre hela Arsenaltruppen är intakt efter att ha varit extremt skadeskjuten under spelåret. Nu saknas endast Alex Oxlade-Chamberlain samt Santi Carzola, som också kommer allt närmare spel. Gästerna har Andre Wisdom och Timm Klose out.

Offensiva bekymmer

0-3 skrevs resultatet mot Sunderland senast för Norwich – och om tre mål släpps in mot dem, då måste väl Arsenal kunna fixa fler? Eller?

Annan typ av matchbild där, än vad som väntas här. Nu kan vi räkna med att Norwich backar hemåt med det fulla manskapet, ställer upp försvarsbussen och försöker bevaka den pinne, det resultat, de har från avspark.

Och mot ett Arsenal som inte alls fått fart på anfallsspelet kan det komma att bli en tillknäppt matchbild. Oliver Giroud på topp är helt ur form och verkar inte förmögen att kunna måla just nu. Petas han? Oavsett så blir anfallsspelet decimerat, jämfört med om han varit i form.

Försvarsspelet däremot, det klickar för ”The Gunners”. Nollan är hållen i två raka – 2-0-vinst över West Bromwich och 0-0 mot Sunderland. Liknande motstånd nu.

2,5-målslinan är underkliven i tre raka matcher för Arsenal och i 4/6 senaste för Norwich. Statistiken talar med andra ord för ett underspel.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – spelas till 2,05x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 30/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 78%
X: 15%
2: 8%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 38%