26 november 2017 Burnley Arsenal

Speltips, Arsenal – PSG 23/11: Goda målmöjligheter i tungviktsmötet

Onsdagens hetaste CL-tillställning bjuder Arsenal och Paris Saint-Germain på – en ren gruppfinal. Marknaderna är analyserade och ett målobjekt värt 1,80 x polletterna hämtas ut hos Bethard. 

Att det skulle handla om just dessa klubbar när slutspelsplatserna ska fördelas var väntat – men att dominansen skulle vara såhär total? Övriga motståndare heter Basel och Ludogorets, och då borde ändå de förstnämnda kunna bjuda upp till kamp någorlunda.

Nu? Arsenal på tio pinnar, PSG på dito. De andra två, en varsin, efter kryss i inbördes matchen. Med andra ord är det redan klart vilka som slussas vidare till slutspelet här i Champions League, däremot är det helt öppet i kampen om förstaplatsen. Liten fördel Arsenal eftersom de lyckades få oavgjort i det omvända mötet.

Annars är både Arsenal och PSG, föga förvånande, starkt inblandade i respektive inhemsk series toppstrid. ”The Gunners” är fyra i Premier League och så lite som tre pinnar skiljer upp till ettan tillika lokalrivalen Chelsea. PSG, ja, de har vi lärt känna som de franska klubbdominanterna de senaste åren, men är faktiskt inte bättre än trea just nu.

Hur som helst; det är i alla fall två klubbar som kan förmå att lämna avtryck ute i fotbolls-Europa. Stora sådana.

Målpolletter – in!

1-1 slutade det omvända mötet – får vi se någonting liknande nu?

Mål åt båda håll i alla fall, det tror jag att vi kommer bjudas på – och de 1,80 x insatsen vi får för det är i knapp överkant.

Lite oro i Arsenal efter 1-1 mot Manchester United senast – ett acceptabelt resultat, men prestationen var under all kritik och det borde faktiskt ha landat i en förlust, om vi tittar till antalet målchanser och spelet som helhet.

Därtill; stora skadeproblem för britterna. Hector Bellerin, Santi Cazorla och Lucas Perez kan missa matchen. Alexis Sanchez är inte heller helt hundra, men det mesta tyder på att han hinner bli redo för spel.

Ska också nämnas att PSG kan komma till spel utan spelare som Javier Pastore och Adrien Rabiot.

På hemmaplan ska Arsenal försöka föra den här dansen, men mot ett PSG som verkligen hittat stilen kommer man troligen få kämpa hårt om att hålla taktpinnen. Kan lätt bli svängigt och spontant känns det som att ”Gunners” är rätt sårbara här – i det omvända mötet skapade PSG dessutom massor, men var alldeles för ineffektivt.

Tror på en öppen match – och i sin tur; mål.

BLGM – ja spelas till 1,80 x polletterna hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 23/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 29%
2: 29%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%