Speltips, Arsenal – West Bromwich 21/4: Målpolletter till 1,80

Spelbloggare Publicerat: 21 April 2016

Det är toppen mot mitten i Premier League – Arsenal och West Bromwich på Emirates Stadium, när värden jagar en CL-biljett. Vi spelar hur som helst ett målobjekt till 1,80 x polletterna.

Racet om tredjeplatsen är tätt mellan Arsenal och Manchester City som kör om och halkar efter varandra från match till match – just nu är ”Gunners” på efterkälken, men med en match mindre spelad, med andra ord denna. En vinst skulle innebära byte av platser på nytt och ett försprång på två pinnar för dagens värd.

West Bromwich står i en bekväm situation, om än en bit ner på den undre tabellhalvan. Detta dock i ett tätt mittenskikt av tabellen där en vinst kontra förlust kan innebära stora platsskiften. Kontraktet är åtminstone inte i fara och det är ändå det som varit det utsatta, främsta målet. Formen? Rätt usel. Tre förluster och ett kryss är facit på de senaste. Senast – i 0-1-förlusten hemma mot Watford missades två (!) straffsparkar.

Flera spelare – däribland Per Mertesacker, Aaron Ramsey, Theo Walcott och Oliver Giroud – är nära att bli spelredo på nytt.

Stora målproblem

Bollen verkar inte vilja in för WBA. Endast en balja har det blivit på de fyra senaste matcherna och förra veckan missades, som nämnt, två straffar när man blev nollade och förlorade över Watford. Spelschemat i dessa matcher har varit relativt enkelt och nu står man mot ett, oftast, stabilt Arsenal. De brukar kunna hålla nollan i fajter som denna.

Med motivationsskillnaden som råder, är det nära till hands att WBA skulle nollas på nytt. Känns inte som att de varit ”där” på sistone. Flutit runt i det hopplösa mittenskiktets värld.

Sedan ska dock nämnas att West Bromwich är stabila bakåt. Släpps ofta in relativt få mål – minst av de utanför topp åtta. Som alltid när Tony Pulis är styrman: disciplin och tätt försvarsspel, det prioriteras alltid först.

Nu får vi dock bättre odds på att båda sidorna inte ska måla – spelet sitter också vid exempelvis 0-1 – än att WBA ska bli nollade rakt av. BLGM – nej spelas till 1,80 x smeten hos Mybet, som erbjuder 13 punkter bättre odds än närmsta konkurrent.

Speltips:

Speltips: BLGM – nej
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 21/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: