Speltips, Atlético Madrid – Bayern München 27/4: Hörnpolletter – in!

Spelbloggare Publicerat: 27 April 2016

Den andra semifinalens första möte ska utspelas. Vincente Calderón är platsen och de som ska fäktas ute på planen är Atlético Madrid och Bayern München. Ett hörnspel testas till 1,85 x polletterna.

Var hamnar finalbiljetten och får ställas mot Manchester City eller Real Madrid den 28:e maj?

Oddsen för detta står i 2,75 för Atlético Madrid och 1,50 x smeten för Bayern München. Ett klart favoritskap för tyskarna med andra ord – huruvida de kan förvalta det är en helt annan sak.

Däremot skickade Atlético, som bekant, ut storfavoriten Barcelona i kvartsfinalen efter att ha vänt 1-2 borta till 3-2 hemma. Klart mer imponerande än att skicka ut holländska PSV efter 0-0 över två möten och sedermera straffar. Finns potential att skrälla till det rejält med andra ord. Även i den inhemska serien har de knaprat in på katalanerna och är en het kandidat i titeldiskussionen.

Bayern München ses nu som den stora favoriten till att kamma hem hela kalaset. Hittills har Juventus och Roma skickats ut i täta dubbelmöten. Mot de förstnämnda krävdes övertid för att en vinnare skulle koras.

Bollinnehav betyder oftast – hörnor

Gillar siffrorna som Bet365 ställer ut på hörnmarknaden över vilken sida som ska skapa flest. Oddssättarna hos dem menar att det ska vara en tät ”hörnmatch” och ställer ut Bayern München som inte mer än knappa favoriter – vi är mer lutade åt deras håll.

Givetvis kommer Bayern vara spelförande. Atlético lever mycket på kampmomenten och kontrar effektivt. Kan säkert bli en liknande matchbild som mot Barcelona, där hemmamötet vanns med 2-0, men hörnstatistiken skrevs 1-5. Bayern skapade flest hörnor i båda slutspelets bortafajter.

Deras bortastatistik i den inhemska serien är också 5,3-2,8. Stark hemmastatistik för Atlético i Primera División också, men då är det en helt annan typ av matcher oftast när mitten- och bottenkonkurrenterna kommer på besök.

Bayern +0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,85 x polletterna hos Bet365. Oddsdropp att vänta? Mycket möjligt.

Speltips:

Speltips: Bayern München +0 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 27/4
TV:  tvtre logo viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: