10 maj 2017 Real Madrid Atletico Madrid taktisk analys betting

Speltips, Atlético Madrid – Málaga 23/4: Vi tripplar insatsen

Toppen möter mitten i spanska Primera División – Atlético Madrid och Málaga. Värden ser utstark ut just nu och vi testar ett kombinationsspel till deras favör.

För bara ett par veckor var det som en omöjlighet – att vinna Primera División, men i takt med att resultaten fortsatt pricka in medan Barcelona haltat kraftigt delas förstaplatsen tillsammans med katalanerna. Endast målskillnad skiljer dem åt. Jagandes häck i häl är Real Madrid med en pinne bakom. Titelracet blir trots allt just ett – race.

För Málaga, placerade nia i tabellen, utan chans på Europaplatserna eller risk att trilla ur serien, ska spelåret mer eller mindre bara summeras. Inte mycket att spela om – bara enstaka placeringar – och cupen trillade de ur redan i december förra året. Fyra matcher ska avverkas och ett litet mål i det stora hela kan vara att stanna kvar uppe på den övre tabellhalvan.

Hemmavinst och målsnålt?

Det som utmärker Atlético Madrid är stabiliteten och försvarsspelet. Även om de i samma utsträckning som framförallt just Barcelona och Real Madrid brukar krossa sina motståndare, har de styrkan att konsekvent lösa bra resultat. Och mycket är vunnet av alla dessa hållna nollor.

Atlético har nu fyra vinster i följd och i de tre senaste har även nollan hållits, bland annat mot nämnda Barcelona.

Nu står ett halvmotiverat Málaga, som brukar vara inblandade i tillknäppta fajter, inte är speciellt vassa framåt, på andra sidan planhalvan och de borde kunna hållas borta från de heta målchanserna utan större bekymmer.

Defensivt besitter dock bortalaget betydligt större kvalitéer än i offensiven och fastän inte en enda av de fyra senaste matcherna vunnits, har bara tre mål släppts in på dessa. Tror inte heller att vi får se Atlético pressa ur alla krafter om de nu skulle leda en bit in i andra halvlek eftersom CL-semifinalen mot Bayern München väntar under onsdagen.

Avbräck deluxe för Atlético med försvarsklippan Diego Godín borta ur ekvationen med en skada. Finns dock en bra bredd och han kan ersättas på ett okej sätt.

Tillknäppt och hemmavinst? Atlético Madrid vinner & under 2,5 mål spelas som en hopknåpad kombination till 3,00 x fläsket hos Ladbrokes.

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid vinner & under 2,5 mål
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr gratisspel)
Spelstopp: 18:15, lördag 23/4
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 74%
X: 20%
2: 8%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%