12 april 2018 Sporting Atletico Madrid Speltips

Speltips, Atlético Madrid – PSV 15/3: Kombination från returen

Åttondelsfinalerna från Champions League rullar vidare. Härnäst tar Atlético Madrid emot PSV på Estadio Vicente Calédron, varifrån vi investerar i ett kombinationsspel.

Trots att, framförallt Atlético Madrid vaskade fram ett antal hundraprocentiga målchanser i det inledande mötet, skrevs slutsiffrorna på Philips Stadion 0-0 – en match där PSV-spelarna kämpade på bra, men klasskillnaden ändå visades uppenbar. Resultatet, det innebär dock att den här fajten fortfarande är vid liv.

Hemma i Holland är PSV nära att plocka ännu en serietitel – den andra i följd. De enda som kan sätta stopp för det är Ajax, som annars varit den stora dominanten under 2010-talet. En pinne skiljer ner till dem med nio matcher kvar att avverka.

Gjort ett starkt spelår har även Atlético Madrid, som ser ut att landa på andraplatsen i Primera División, bakom suveräna Barcelona. Här i Champions League ses man också som en av de starkare utmanare till den nämnda konkurrenten.

10-1 i målskillnad fyra senaste

Visst är det så att PSV skrällt klart nu?

Atlético Madrid håller flera snäpp bättre nivå än holländarna och såväl defensiven som offensiven har klickat alldeles utmärkt på sistone – de fyra senaste matcherna har alla vunnits och målskillnaden på dessa är 10-1. Bland annat plockades en 1-0-vinst borta över stadsrivalen Real Madrid.

Precis som vi var inne på inför det första mötet – det är oerhört svårt att få hål på Atlético. Ett kollektiv som samspelar i harmoni. På Philips Stadion avväpnades motståndarnas offensiva försök undan utan större bekymmer. Nu saknar de dessutom anfallaren Gastón Pereiro.

Av stor betydelse att nollan hålls intakt för Atlético eftersom de inte målade i bortamötet – räknar därför med att de inte kliver på alltför tufft framåt och lämnar ytor åt de kontringsstarka motståndarna.

1/2-0? Atlético Madrid vinner & håller nollan spelas i alla fall till 1,85 x insatsen hos Betsafe.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid vinner & håller nollan
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 15/3
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Atlético Madrid 1,33
Oavgjort 5,50 Regler och villkor gäller.
PSV 13,00
Över 2,5 mål 2,02
Under 2,5 mål 1,89

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 75%
X: 18%
2: 8%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 53%