Speltips, Austria Wien – Viktoria Plzen 29/9: Kalasvärde uppdukat

Spelbloggare Publicerat: 28 September 2016

Stort spelvärde är hittat i kvällens Europa League, när österrikiska Austria Wien tar emot tjeckiska Viktoria Plzen på Ernst Happel Stadion. Ett rejält oddsdropp kan vara att vänta – vår uppmaning är; skynda fynda!

Spelåret 2012/13 vann Austria Wien österrikiska Bundesliga senast, men därefter har man hamnat på efterkälken i den absoluta inhemska toppen. Salzburg har vunnit serien tre år efter varandra, med Rapid Wien som tvåor och förra året landade Austria Wien på en blek tredjeplats. Det är lite svårt att sia varåt det barkar nu, men titeln känns en bra bit borta.

Viktoria Plzen har en desto större roll i den tjeckiska klubbfotbollen. Serien har man vunnit två gånger i följd och just nu parkeras tredjeplatsen på, dock endast en pinne från toppen av kullen. Däremot finns det mer att önska av vad som presterats ute i Europa, men den här Europa League-upplagan har i alla fall öppnats med bravur – italienska Roma stals på en pinne.

Ska vara klara favoriter

Truppappren har vi inte fått händerna på i skrivandets stund, men mer eller mindre oavsett hur det ser ut – ska Austria Wien vara större favoriter. En eller två stjärnspelare out, och faktum är det detsamma.

Det finns också en risk för oddsdropp på spelen till värdens favör, så var snabba med att klicka in polletterna.

Nu är formen inte den bästa för Austria Wien, med två raka serieförluster uppradade – men i Europa har man gjort jobbet med bravur. Kvalet stormade man igenom och i playoffrundan skickades norska Rosenborg ut, efter 2-1-vinster såväl hemma som borta – ett superbesked! Gruppspelspremiären slutade även det med en seger, borta mot rumänska Astra med 3-2.

Viktoria Plzen och Europa har inte varit någon rolig kombination på sistone. EL-gruppspelet i fjol slutade med fyra pinnar på sex matcher och med det en tredjeplats. Hela 11 Europamatcher, EL och CL inräknat, har radats upp utan att en enda trea plockats. Dock positivt med kryss här i premiären mot Roma…

På hemmaplan ska självklart Austria Wien vara klara favoriter i en match som denna… De spelas med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till finfina 1,94 x insatsen hos Bethard, som ni kan hämta 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Austria Wien +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 29/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: