27 september 2017 Sporting Barcelona

Speltips, Barcelona – Borussia M’gladbach 6/12: Gasen i botten i betydelselösa matchen?

Spanskt står mot tyskt i Champions League – Barcelona och Borussia M’gladbach. Matchen är helt betydelselös och det tror vi kan betyda att båda parter släpper lite på bromspedalen. Målpartaj?

Grupp C är helt avgjord inför den sista omgången – plats ett, två, tre och fyra.

Föga förvånande är det just Barcelona som hittas på toppen av kullen. Fyra vinster och en förlust har de antecknats för, 16-4 i målskillnad, och detta trots att man inte känts alltför heta på senare tid.

Tredjeplatsen blir det för Gladbach, vilket också var rätt väntat. Manchester City är bara tre pinnar före, men de har bättre inbördes statistik. Celtic tre pinnar nedanför, men tvärtom där. Europa League-slutspel väntar alltså tyskarna – och där har de mycket att bevisa, som situationen är i Bundesliga.

Frågan som uppstår är; hur motiverade är lagen – kanske ses det här rentav som en möjlighet att rotera lite i startelvan, testa nytt och experimentera?

Mål – åt båda håll?

Det här har alla möjligheter att bli en underhållande historia.

Kan komma att bjudas på rotation från båda parter, men att den kommer vara större från katalanernas sida är ingen vild gissning. De spelade ett El Clásico för bara tre dagar sedan och det tär förstås på den mentala och fysiska kraften.

Gott om klass finns det ändå hos Barcelona, framförallt offensivt. En som mycket väl kan medverka från start är Andrés Iniesta, som fick en halvtimmes speltid mot Barcelona och precis kommit tillbaka från ett skadeuppehåll. Gäller att få fart på hans fötter.

Med respekten som finns för Barcelona, lär Gladbach vilja ställa ut en stark elva. Mycket rutin att vinna på matcher som denna. Skillnaderna mellan lagen borde således minska, kontra om det varit två helt ordinarie lag.

Rätt avslappnad inställning till matchen kan vi dock räkna med nu när situationen är som den är – och med ett Barcelona vars maskineri hackar och ett Gladbach som blöder defensivt borde målen vara nära till hands.

Barcelona har tre raka matcher som innehållit mål åt båda håll och Gladbach fyra.

BLGM – ja spelas till acceptabla 1,75 x insatsen hos Bwin, som ni får 250 kronor i välkomstbonus hos här!

Ny sjuk bonus från LeoVegas: 400 spins + upp till 50 000 kr!

LeoVegas är nummer ett i mobilen. Nu får nya casinokunder 20 free spins direkt vid registrering och upp till 400 spins och 50 000 kr bonus vid insättning!
Hämta dina free spins och bonus här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 6/12
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 71%
X: 18%
2: 11%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 36%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!