1 mars 2018 Las Palmas Barcelona Speltips

Speltips, Barcelona – Celtic 30/7: Klass och motivation talar för katalanerna

Världsjätten Barcelona är tillbaka efter uppehållet och inleder deras äventyr inför spelåret 2016/17 med en vänskapsmatch mot ett hårt matchtränat Celtic på Aviva Stadium, Dublin. Vi har, som alltid, hittat ett intressant spelobjekt – nu till 1,85 x insatsen.

Celtic är en av de mindre namnstarka klubbarna i vänskapscupen International Champions Cup och deras medverkan kan ifrågasättas eftersom de är mitt inne i kvalet mot Champions League. Sätter man verkligen fokus på rätt saker?

Det här blir Barcelonas första vänskapsmatch inför spelåret och ännu har inte överdrivet mycket nämnvärt hänt på truppfronten; framme i banan finns Suarez, Messi och Neymar kvar liksom den största delen av stommen. Räkna med revanschlystna katalaner i och med fiaskot i Champions League under fjolåret.

Barcelona tar matchen på större allvar

Givetvis kommer det roteras en hel del i bådadera trupper – matchen ska inte bedömas utifrån att det skulle vara två toppade startelvor och bänkar som ställs mot varandra. Sedan är ju vänskapsmatcher ofta svårbedömda – favoriter sårbara – i och med just rotation, byten och att prestationen oftast överordnar resultatet.

Men här ska väl ändå Barcelona vara numret större? Som det verkar ska minst två tredjedelar av den fantastiska topptrion starta, för att sedermera bytas av med varandra och lite mindre namnstarka pjäser. Bredden är dock stor och det kommer alltjämt, under samtliga 90 minuter, vara en klasselva på planen.

Celtic, ja. De kommer från en tuff bortamatch mot Astana i Kazakstan för bara tre dagar sedan när matchen spelas och kommer förstås rotera hejvilt då även returen är kort inpå. Startmaterialet kommer vilas eller matchas lätt.

Det här är helt enkelt en match som tas på större allvar från Barcelonas sida – och med den rådande klasskillnaden på det, borde en katalansk vinst vara att vänta.

Barcelona att leda i halvtid och vinna efter fulltid spelas till 1,85 x insatsen hos Betsafe, som ni läsare hos oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Halvtid/fulltid: 1/1
(Barcelona leder i halvtid och vinner efter fulltid)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (UNIK: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, lördag 30/7
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 77%
X: 17%
2: 9%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 38%