11 januari 2017 Barcelona Athletic Bilbao

Speltips, Barcelona – Deportivo La Coruna 15/10: Kan en skräll lura runt hörnet?

Deportivo La Coruna är lite av ett mardrömsmotstånd för mästarna Barcelona och när de välkomnas till Camp Nou har vi en känsla av att det här kan bli jämnare än spelbolagen tror. Kan det till och med räcka till poäng för Deportivo?

SUPERODDS: Få 4,0 istället för 1,1 på att Barcelona vinner mot Deportivo. Klicka här för mer info.

I och med förlusten över Celta Vigo precis före uppehållet – en match där det roterades en hel del – hamnade Barcelona lite på efterkälken i Primera Divisións toppstrid; halkat ner till fjärdeplatsen, men har så lite som två pinnar upp till Atlético Madrid på toppen av kullen. Två förluster har det blivit i seriespelet hittills, med sju matcher spelade, och dessa kan till stor del förklaras med just – rotation.

Favoritskapet, till att vinna såväl Primera División som Champions League, innehas dock fortfarande av katalanerna, som från de flesta håll tituleras som bäst i världen.

Gästande Deportivo La Coruna är tippade på den undre tabellhalvan, där de också landade under förra året, och vad som var anmärkningsvärt med deras spelår var alla dessa kryss – hela 18 av 38 matcher slutade oavgjorda. Lika få matcher som jumbon Levante, åtta, vanns och lika få torskades som sexan och femman i serien.

Hittills har Deportivo haft problem, men vinsten över Sporting Gijón för uppehållet gav lite andrum. Tack vare den är åtta poäng på sju matcher är facit.

Skrällbud?

Rotation kan vara att vänta för Barcelona, med CL-bataljen mot Manchester City väntandes runt hörnet. Luis Suarez är en av de som kan få stå åt sidan, i och med hans två matcher för Uruguay i veckan. Neymar en annan.

Och vi har fått se Barcelona sårbara just när de roterat, detta runt CL-matcher.

Defensivt har Deportivo sett rätt bra ut och det blir nyckeln i den här matchen, förstås. Vad som kan åstadkommas framåt får snarare ses som en bonus.

Nu är Deportivo dessutom lite av ett mardrömsmotstånd för Barcelona. De två senaste inbördes matcherna på Camp Nou har båda slutat 2-2 och inte en enda av de fyra senaste har katalanerna lyckats vinna med fler än två måls marginal.

Det här kan bli en tätare historia än vad oddssättarna menar…

Deportivo La Coruna spelas med +2,5 mål (asian handicap) till 1,99 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Superodds: 4,0 istället för 1,1 på att Barcelona vinner

Betfair ger nya kunder möjligheten att spela att Barcelona vinner idag till sjuka 4,0 istället för ordinarie oddset 1,1.

Klicka här för att ta del av kampanjen och läsa mer.

Speltips:

Speltips: Deportivo La Coruna +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:10, lördag 15/10
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 89%
X: 9%
2: 3%
Över 2,5 mål: 75%
Under 2,5 mål: 28%