1 mars 2018 Las Palmas Barcelona Speltips

Speltips, Barcelona – Leicester 3/8: Halvleksspel testas till 3,60

International Champions Cup snurrar vidare och under onsdagskvällen bjuder Barcelona och Leicester upp till kamp på Friends Arena, Solna. Katalanernas främsta stjärnor väntas få begränsat med speltid och vi investerar därför i ett spelobjekt från den första halvleken.

Förberedelserna inför de stora europeiska seriernas premiärer fortsätter. För Leicester startar serien redan den 13:e medan Barcelona spelar final mot Sevilla i Supercupen dagen därpå. Startelvorna ska vara ihopsnickrade; precis liksom de taktiska detaljerna satta.

Surras en hel del om att det här är en ren jippomatch, och till viss del är det möjligtvis sant – men det är ändå starka trupper som hämtats till Solna; i Barcelonas finns bland andra Leo Messi och Luis Suarez.

Det bör trots allt ses som vilken vänskapsmatch som helst, detta… Skulle ha svårt att se Barcelona ta med spelare som nämnda Leo Messi och Luis Suarez till Sverige såhär tätt inpå spelårets start, bara för att i praktiken visa upp dem.

Intensiv första halvlek?

Vänskapsmatcher är alltid extremt svårtippade; med alla ovissheter; rotation och byten. De stora favoriterna är ofta sårbara och en fälla som är enkel att kliva i är att lämna förtroendet i dessas händer till alltför snåla odds.

Den raka ettan här, exempelvis, är förstås inte av intresse till siffror under 1,30x…

Däremot tror undertecknad att Barcelona ska ha alla möjligheter att få islossning redan i första halvlek. Av deras träningsmatcher att tyda hittills, inte bara i år utan även tidigare försäsonger, brukar de främsta stjärnorna få spela första halvlek, för att sedan bytas ut mot mindre namnstark arbetskraft.

Så, eftersom Messi och Suarez är med i truppen är de, gissningsvis, två spelare som får starta – precis som senast, mot Celtic. Då vann katalanerna första halvlek med 3-1 – slutresultatet skrevs detsamma.

Leicester kommer däremot från en rejäl käftsmäll, när de krossades med 0-4 av PSG. Dessförinnan fick man ”bara” oavgjort, 1-1, mot ett tunt Celtic. Nu saknas dessutom Jamie Vardy, den främste stjärnan. Också tveksamheter runt Riyad Mahrez – den näst största stjärnan? – då han ryktas till Arsenal.

Barcelona -1 mål (3-vägshandikapp) – spelet sitter om de leder med minst två baljor i halvtid – spelas till 3,60 gånger pengarna hos Titanbet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Barcelona -1 mål (3-vägshandikapp) i första halvlek
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, onsdag 3/8
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 78%
X: 17%
2: 8%
Över 2,5 mål: 74%
Under 2,5 mål: 40%