12 mars 2017 Deportivo La Coruna Barcelona

Speltips, Barcelona – Sevilla 17/8: Gästerna i uppförsbacke – proppen ur?

En vinnare ska koras i den spanska Supercupfinalen. Barcelona sitter i förarsätet inför returen på Camp Nou mot Sevilla efter att ha vunnit med 2-0 borta. Kan spiken sättas i kistan?

Det ser ut att bli dubbelt fiasko för Sevilla, som redan förlorat den europeiska Supercupfinalen mot Real Madrid. Här är de redan uträknade när vi nått halvtid i det här dubbelmötet och de flesta spelaktörer erbjuder inte ens odds på att de ska avancera vidare i skrivandets stund.

Det är alltså två mål som ska hämtas in. Barcelona var, precis som resultatet avslöjar, klart bättre och målskyttar blev Luis Suarez och Munir. Assisterna stod Leo Messi och Arda Turan för. Med andra ord helt rätt spelare som verkar fått igång poängfarten inför seriepremiären som lurar runt hörnet.

Gästerna utan chans…

Vi lämnade förtroendet i Sevillas händer i match nummer ett – nu tvärtom.

På resande fot är Sevilla inte i närheten av lika starka som kontra hemma och det verkar inte ens som att ledarna tror att det här kan vändas, utan att vara alltför bittra…

Utifrån de uttalanden som bjudits på från respektive håll, verkar det som att Barcelona tar lite hårdare på uppgiften. Viss rotation kommer det bli från såväl Barcelona som Sevilla, men de sistnämnda har deklarerat att schemat varit tufft och att de måste vila flera av de framträdande pjäserna nu.

Dessutom lider Sevilla redan av skadeproblem, så de vill sannolikt bara få den här matchen ur världen och ladda inför premiären.

Barcelona har en bredare trupp och borde kunna dra stor fördel av situationen de är i, när motståndarna måste jaga från start.

Barcelona -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – synas till 1,93 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 23:00, onsdag 17/8
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 74%
X: 18 %
2: 11%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 34%