4 februari 2020 Nantes PSG Speltips

Speltips, Bastia – Paris Saint-Germain 12/8: Zlatans ex-klubb i intressant premiär

Den franska klubbfotbollens dominanter de senaste åren, Paris Saint-Germain, hoppas kunna hålla standarden uppe även utan Zlatan Ibrahimovic. Under fredagen avlossar de, tillsammans med Bastia, startskottet för Ligue 1 2016/17. Kan en premiärtrea plockas?

Inpumpat med kapital och allt nytt blod i klubben har fört Paris Saint-Germain till fyra raka serievinster i följd och har, till skillnad från andra franska klubbar, kunnat utmana de stora pjäserna ute i Europa.

Men nu ska dominansen försöka hållas uppe – utan den store stjärnan Zlatan Ibrahimovic, som lämnat för Manchester United. Fixar man det?

Bastia är typiskt mittenmaterial i Ligue 1 och blev under fjolåret tia, landade alltså precis i mitten av tabellen, och borde vara i samma område och tampas även detta spelår, är känslan. Bastia är, utan tvekan, en välmående klubb för tillfället och ett rimligt mål kan vara att fixa en plats på den övre halvan av tabellen…

Vunnit 8/9 senaste med minst två baljor

Undertecknad, med de flesta andra, är helt övertygad om att Paris Saint-Germain kommer klara av att behålla deras position som dominanter i Frankrike, även om Europamöjligheterna kanske försämras något.

Det är trots allt inte utan ersättare som Zlatan lämnat klubben. Flera fantastiska spelare som värvats in. Grzegorz Krychowiak är en spelare som borde kunna kliva in och dominera på PSG-mittfältet och Jesé en som borde bidra stort på topp.

Med andra ord är det fortfarande ett PSG fyllt av klasspelare – på en helt annan nivå än konkurrenterna i serien.

Bastia har hackat en del under försäsongen medan PSG sopat mattan av de flesta motståndare, flera som tillhör den europeiska toppen. Dessutom är värdens inbördes statistik mot PSG katastrofal; faktum är att de förlorat åtta av de nio senaste med minst två baljor.

Premiär och nerver till trots, det här borde PSG lösa – också utan problem?

PSG -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – spelas till 2,20 x insatsen hos Titanbet, som ni läsare hos oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor, det dubbla från den ordinarie!

Speltips:

Speltips: PSG -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, fredag 12/8
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 10%
X: 22%
2: 69%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 52%