18 oktober 2016 Bayer Leverkusen Tottenham

Speltips, Bayer Leverkusen – Tottenham 18/10: Goda målmöjligheter?

Ett svajigt men hemmastarkt Bayer Leverkusen tar emot formtoppade Tottenham på BayArena, varifrån vi tror det kan komma att bjudas på rejäl underhållning. Målpolletter – in!

Det stormar runt Bundesligas fjolårstrea, Bayer Leverkusen. Storklubben har inlett serien på ett svajigt sätt och 1-2-förlusten borta mot tunna Werder Bremen förra veckan innebar att man, sju matcher in i händelserna, droppade ner till tiondeplatsen. Glappet uppåt, till Europaområdet, är förvisso litet – men visst kan man bli lite oroad av Leverkusens start?

CL-äventyret har tyskarna inlett med två kryss – mot CSKA Moskva och Monaco. Lovande prestation mot de sistnämnda, på bortaplan.

Tottenham fick upp farten före uppehållet och kopplat kontakt med toppen i Premier League på allvar – till ettan Manchester City skiljer så lite som en pinne. Snacket inför spelåret har varit huruvida ”Spurs” är redo för att involveras i titelstriden på allvar eller ej – och visst ska de det, dock lite beroende på hur starkt Manchester City forcerar framåt.

Premiären här i Champions League var dock en rejäl besvikelse för Tottenham, som föll med 1-2 hemma över Monaco – men därefter fick de revansch när CSKA Moskva värjdes undan i Ryssland.

Gästerna kommer till spel utan Harry Kane på nytt. Även Toby Alderweireld är out. Leverkusen saknar bland andra Joel Pohjanpalo och eventuellt Lars Bender.

Målas åt båda håll?

På hemmaplan brukar Bayer Leverkusen vara att lita på, men Tottenhams möjligheter ska såklart inte viftas undan här.

Leverkusen verkar inte vara helt i balans och det visade även hemmamatchen mot CSKA Moskva, vilken slutade 2-2, prov på. Man har haft vissa problem när motståndarna ställer om och gissningsvis lär Tottenham, i alla fall under perioder, falla tillbaka i positionerna nu när man spelar på resande fot, mot en kapabel motståndare.

Och trots avbräcket på Harry Kane har Tottenham visat upp fantastisk målform, mycket tack vare Heung-Min Son, som spelat i just Leverkusen.

Båda parter har önskat en större skörd och därför är de troligtvis på jakt efter tre färska pinnar för att inte riskera hamna på efterkälken.

Gillar spetskvalitéerna och målmöjligheterna – åt båda håll! – och spelar därför BLGM – ja till de 1,77 x insatsen som dukas ut av Bethard. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdaf 18/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor::

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 28%
2: 27%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%