Speltips, Bayern München – Atlético Madrid 3/5: Fartfylld och underhållande retur?

Spelbloggare Publicerat: 3 May 2016

Den första Champions League-finalbiljetten ska delas ut – hamnar den hos Bayern München eller Atlético Madrid? Resultatet från match nummer ett bäddar för en öppen retur och vi landar i en slutsats på målmarknaden värd 1,90 x polletterna.

Hämta en Champions League-bonus: Här hittar ni vår bonusguide med spelbolagens bästa bonusar just nu.

I Madrid, på Vincente Caledrón, blev slutresultatet 1-0 efter en vacker balja signerad Sául redan i den elfte matchminuten. Den tyska maskinen, Bayern München, höll därefter taktpinnen hårt i handen, men ett solitt försvarsspel från spanjorerna innebar att de har fördelen till inför returen.

Marknaden över vilken sida som ska avancera vidare i står just nu i 2,20-1,73 x insatsen – med andra ord är det fortfarande öppet, fastän favoritskapet bytt sida. Det var liksom just det som skulle öppna upp det här, för hemma i Tyskland är Bayern extremt svåra att handskas med.

Nyckeln för tyskarna när deras två slutspelsmotståndare som värjts undan, Juventus och Benfica, har varit hemmaspelet. Man kan även ta som exempel i gruppspelet, där förlustsiffrorna borta mot Arsenal skrevs 0-2. Hemma? Istället vinst med förkrossande fem mål mot noll.

För Atlético är det försvarsspelet som varit signumet – nollan har hållits i fyra av fem slutspelsmatcher, bland annat i hemmafajten mot Barcelona där man vann med 2-0.

Goda skadebesked för båda parter. Situationen är oförändrad för Bayern medan Atlético får tillbaka mittbacksklippan Diego Godín – en av världens absolut bästa – efter en kortare skadefrånvaro.

Målen – trots allt – nära till hands

När Atlético Madrid är ena halvan av en match, då brukar överspelen sällan vara speciellt lockande – faktum är att de vunnit fyra matcher i följd med just 1-0 och även i två dessförinnan lyckades nollan hållas medan det blev två respektive tre mål framåt. Försvarsspelet håller fenomenal standard.

Men Bayern München borta, det är inte vilken fajt som helst. Den kanske tuffaste möjliga i världen och förutsättningarna får ses som rätt lika med att möta Barcelona på Camp Nou – och i CL-mötet där förlorade Atlético med 1-2.

Nu inleder de dessutom i uppförsbacke, Bayern. Man jagar från matchminut ett och då är de närmast omöjliga att stå emot. Addera Atléticos fantastiska kontringsspel på det och målen känns nära till hands.

Skulle spanjorerna få in en balja, då kommer detta öppnas upp helt och hållet i och med att det måste bli minst tre hemmamål för att finalbiljetten ska hamna hos värden.

Oddssättarna tror att en målsnål historia ska vara att vänta – vi är inte alls lika säkra på den saken…

Över 2,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid exakt två baljor – spelas till 1,90 x polletterna hos Bet365. Värde hittas runt tio punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 3/5
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: