1 mars 2017 Bayern München Schalke 04 speltips DFB Pokal

Speltips, Bayern München – PSV 19/10: Uppretat Bayern söker revansch…

Den tyska maskinen Bayern München sviker sällan på hemmaplan ute i Europa och när holländska PSV står för motståndet luktar det utskåpning långa vägar. Given etta?

En av de stora favoriterna till att kamma hem årets Champions League är just – Bayern München. De var extremt nära att nå ända till finalen förra året, men föll på mållinjen när Atlético Madrid stod för fler bortamål i semifinaldubbelmötet. Räkna med enorm revanschlusta!

Att vinna är det enda som räknas för Bayern München här. Efter att ha krossat ryska Rostov med 5-0 i premiären, föll de med uddamålet mot nämnda Atlético Madrid senast. Allt annat än en trea skulle innebära att uppförsbacken riskerar att bli oerhört brant i kampen om förstaplatsen och att man då får ta sikte på plats nummer två och riskera tuffare motstånd i slutspelet.

Holländska PSV kämpar på bra. Bara trea hemma i den inhemska serien, men mycket fokus är på Europaspelet. Det blev en knapp 0-1-torsk hemma mot Atlético Madrid först, vilket följde upp ett 2-2-kryss borta mot underskattade Rostov. Men visst hade en trea varit att önska där? CL-slutspelet är troligen utom räckhåll vid händelse av en torsk nu…

Gästerna saknar Jorrit Hendrix, Jürgen Locadia samt Luuk Koopmans. Bayern har endast Franck Ribéry out.

Ettan som skriven i sten

PSV ska absoluta inte underskattas – de har ett talangfullt och intressant lag – men känslan är att de möter ett uppretat Bayern München vid helt fel tillfälle. Skrällen borde vara en bra bit borta.

2-2 borta mot Frankfurt senast för Bayern samt förlusten mot Atlético Madrid innebär förstås att vi har ett inte bara pressat, utan upprepat och revanschlystet Bayern München. Räknar med att de kliver in med fullt fokus, en frejdig offensiv och lyckas få hål på de holländska motståndarna relativt tidigt i matchen.

Och ja, då är PSV extremt illa ute. Det råder trots allt stor klasskillnad.

På hemmaplan är Bayern München en av de starkaste krafterna ute i Europa. 12-1-0 står CL-formraden i – och då har det blivit flera krossar samt att flera extremt starka motståndare, så som Atlético Madrid (2-1), Arsenal (5-1) och Barcelona (3-2) städats undan. Därtill vann man ju med hela 5-0 över Rostov, som PSV i sin tur hade stora problem med, senast.

Stackars PSV får det svårt här…

Bayern München -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – spelas till dubbelt betalt hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Bayern München -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 19/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 11%
2: 6%
Över 2,5 mål: 72%
Under 2,5 mål: 29%