25 mars 2017 Belgien Grekland

Speltips, Belgien – Irland 18/6: Målspel från den första halvleken

Måstematch vankas för Belgien efter att ha svikit hårt i premiären. Kan de väja undan ett klart mindre namnstarkt Irland på Nouveau Stade de Bordeaux? På spelfronten landar valet hur som helst på ett målobjekt.

Gruppfavoriter och en outsider till titeln – så kom Belgien in till det här mästerskapet. Nu, efter premiären, är hoppet inte lika stort; de förlorade med 0-2 över Italien – ett helt rättvist resultat i en match där chanserna var extremt svårskapta och försvarsspelet inte ficks ihop överhuvudtaget. Kan man studsa tillbaka nu?

Mer oväntat hade Irland, som det verkade, full koll på Sverige i premiären. 1-0 var resultatet fram tills matchen klev in i den avslutande 20-minutersintervallen då Ciaran Clark nickade bollen i eget mål – ett rån sett till matchbilden. Faktum är att Sverige, enligt officiell statistik, inte fick ett enda avslut på mål.

Tillknäppt första halvlek?

Hur ska vi summera det här – ett gäng individualister mot ett splittrat kollektiv?

Belgien har flera världsstjärnor i truppen, men hade svårt att få ihop det i premiären medan det stormades rejält runt Irland, som förvisso stod för en stark premiär, inför mästerskapet – en splittring mellan tränarna och spelarna.

Alldeles oavsett; Irlands styrkor sitter i försvarsspelet. I kvalet släpptes så lite som sju mål in på tio matcher, och då mötte man såväl Tyskland som Polen vid dubbla tillfällen. Och visst borde man ha hållit nollan intakt i premiären?

Som Belgiens anfallsspel såg ut mot Italien kan det absolut dröja innan de hittar rätt…

Tillknäppt och chanssnålt i första halvlek? Så har det ju i alla fall sett ut under starten av årets EM – för att det sedermera brukar blixtra till i andra dito.

Under 0,5 mål i första halvlek spelas till 2,75x hos William Hill.

Speltips:

Speltips: Första halvlek: under 0,5 mål
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, lördag 18/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 27%
2: 17%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 59%